България иска екстрадирането на фамилия Арабаджиеви от Испания. Ветко и

...
България иска екстрадирането на фамилия Арабаджиеви от Испания. Ветко и
Коментари Харесай

Пред Нова тв проговори бившият собственик на имението, в което задържаха Арабаджиеви

България желае изгонването на фамилия Арабаджиеви от Испания. Ветко и брачната половинка му Маринела бяха арестувани в първокласна къща покрай Барселона. 

В рамките на вчерашния ден българската прокуратура е съумяла да изпрати всички нужни за изгонването на Арабаджиеви документи. На процедурата е даден ход. 

Техният домакин - Георги Семерджиев ще бъде разследван за персонално укривателство. Къщата, в която бяха арестувани Арабаджиеви, е закупена през 2016 година от Семерджиев, по прякор Жоро Шопа. Единствено екипът на NOVA съумя да беседва с индивида, продал къщата на Семерджиев. 

" Той купи къщата. Свърза се със брачната половинка ми, купи я на 27 юни 2016 година Казва се Георги. Преди няколко дни беше тук с кучето си. Не знам с какво се занимава. Каза ми, че е имал ресторант ", сподели той и отхвърли да е виждал Арабаджиеви с Георги. 

За момента остава неразбираемо за какво швейцарските управляващи се отхвърлиха от настояването си за екстрадиция Сеемрджиев.

" Той е дясната ръка на Брендо. Те са от Тополовград, другари са от деца. В това градче вкараха така наречен бизнес на бързите пари. Много мулета от тази град бяха арестувани да придвижват големи суми сред България и разнообразни страни в Западна Европа. Всичко това е по отношение на тази голяма кокаинова спекулация, защото ставаше въпрос за тонове опиати и запечалби от стотици милиони евро ", изясни проверяващият журналист Слави Ангелов.

Оттук нататък следва процедура по екстрадиция. Испанският съд би трябвало да насрочи първото съвещание по делото. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР