България има възможността за заеме място в специфичната ниша на

...
България има възможността за заеме място в специфичната ниша на
Коментари Харесай

Der Touristik ще инвестира в България като семейна дестинация

България има опцията за заеме място в характерната ниша на фамилния туризъм. Ние сме отворени да открием нови, подобаващи за фамилни почивки места в България, като Обзор да вземем за пример. Готови сме да влагаме доста в дестинация България “, сподели Джо Сайп контрактинг шеф Der Touristik по време на работна среща с министър Динкова в границите на ITB в Берлин.

Сайп съобщи също, че най-големият позитив на страната ни в областта на туризма е отличното качество на рационална цена. „ Аз имам вяра, че може да постигнете сериозен триумф с представянето на  начин на живот хотели и разкази за неповторимите благоприятни условия, които могат да открият туристите в страната ви. Това е първата година след Kорона вируса, в която следим възобновяване на пазара и е явно, че вършиме доста за развиването на България в областта на туризма “, съобщи Сайп, като акцентира и приноса за това на програмата рекламиране на Черноморските региони.

„ Изключително удовлетворена съм че програмата за Черноморските региони е привлякла вашия интерес и ще продължим нашето сполучливо партньорство “, сподели министър Динкова. Министърът на туризма акцентира също, че страната ни е подготвена да влага в новаторските способи на маркетинг и реклама.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР