България има нужда от цялостна енергийна стратегия и това трябва

...
България има нужда от цялостна енергийна стратегия и това трябва
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: България има нужда от цялостна енергийна стратегия

България има потребност от цялостна енергийна тактика и това би трябвало да стои на вниманието освен на изпълнителната власт, съобщи на конференция във Враца ръководителят на партия "Демократи за мощна България " /ДСБ/ Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има.

Атанасов взе участие в съвещание на Изпълнителния съвет на партията, което се състоя през почивните дни във Враца. В съвещанието се включиха ръководителите на регионалните организации на ДСБ, народните представители, както новоназначени регионални шефове от квотата на коалиция "Демократична България-Обединение " и евродепутатът Радан Кънев.

Председателят на ДСБ уточни в отговор на въпрос какво е отношението на политическата мощ към построяването на нова нуклеарна мощ в АЕЦ "Козлодуй ", че специалистите на партията сочат Козлодуй като мястото за осъществяването на подобен план. Според него, въпросът също по този начин е повече на благоприятни условия, а не на предпочитание и по тази причина би трябвало дълготрайна тактика. Проблемите в енергетиката са съществени, държавното управление на Борисов ги беше оставило на произвола на ориста, до момента по тях се е работило на парче, а би трябвало да се създаде решение след задълбочена полемика с присъединяване както на изпълнителната власт, по този начин и на специалистите и политиците, съобщи Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има.

"Ако в този миг България създава задоволително електрическа енергия, в близко бъдеще това няма да е по този начин ", добави той, представен от Българска телеграфна агенция.

Атанасов означи, че по време на съвещанието, при разискването на настоящата конюнктура в страната, специалисти са изнесли данни, че област Враца е измежду първенците по асимилиране на европейски средства и в това време с една от най-ниските капиталови интензивности в страната. Според него, това приказва, че тук са изливани едни пари, само че очевидно са отивали в някакви чекмеджета, без изгода за стопанската система и хората, и за това би трябвало да се търси отговорност. По време на съвещанието на Изпълнителния съвет на ДСБ е взето решение за провеждането на отчетно-изборно заседание на партията на 2 февруари тази година.

Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има изясни, че мандатът му като ръководител и този на управлението на партията е изминал още през юли предходната година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР