България има нужда от редовно правителство и затова стъпките ни

...
България има нужда от редовно правителство и затова стъпките ни
Коментари Харесай

Митов: ГЕРБ иска промяна в работата на правителството, не нови избори за парламент

България има потребност от постоянно държавно управление и по тази причина стъпките ни са в посока опазване на ръководството. Единствената заварка е евроатлантизмът и нищо друго не ни сплотява с ПП-ДБ. Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, пред бТВ. 

По думите му ГЕРБ завоюва локалните избори, само че огромният извод от локалния избор е, че се роди нова сглобка. Във Варна Възраждане и Българска социалистическа партия гласоподаваха на втори тур за ПП-ДБ, даде образец Митов за въпросната втора сглобка, за която загатна, че съществува. " Възраждане, ПП-ДБ и Българска социалистическа партия гласоподаваха дружно на втори тур и това обединяване докара на локално равнище кметове, които в този момент ще би трябвало да ръководят, и в общинските препоръки да ръководят дружно ", разяснява Митов.

Според него думата " сглобка " би трябвало да спре да се използва, а да се измисли различен термин. Ако желаеме страната да върви в вярната посока, ще би трябвало да се подпише съдружно съглашение, настоя Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, и добави, че неприятното ръководство сега почнало да ерозира. Екзотиката, която се следи сега е неработеща и по тази причина не върви нищо в изпълнителната власт. Министрите са доста противоречиви и не могат да ни убедят в това, което вършат, разкритикува Митов.

Той посочи, че би трябвало да се преразгледа методът, по който съществува държавното управление, само че не се задавали нови предварителни парламентарни избори. За него е всекидневно, че хора, които настояват, че евроатлантици, да продължат да пазят дерогацията на " Лукойл ".

Митов призна, че ГЕРБ-СДС имат сходни визии с Движение за права и свободи. Той вижда още брутално несъблюдение на законодателната стратегия на държавното управление - и в областта на опазването на здравето, и в усвояването на европейските средства. Големият крайъгълен камък за държавното управление ще са дебатите за бюджета, уточни зам.-председателят на ГЕРБ.

Според Митов със настоящия финансов министър Асен Василев България не може да влезе в Еврозоната. Бюджетният недостиг непрестанно пораства и за Митов това са големи проблеми, макар обещанията да не се подвигат налозите. Дебатът към бюджета е стратегически спор и ГЕРБ ще упорстват в бюджета да се запишат плановете, които ще бъдат финансирани с точните суми, които са нужни, с цел да се следва закостенял метод и да се гарантиране на локалното самоуправление развиване по районите, акцентира той.

ГЕРБ-СДС занапред ще поддържат политики, които се разпознават, а за другите политики да търсят болшинството на Българска социалистическа партия и " Възраждане ", сподели Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР