България има нужда от обединение. Не съм оптимист за бъдещето.

...
България има нужда от обединение. Не съм оптимист за бъдещето.
Коментари Харесай

Калин Сърменов: България има нужда от обединение, не съм оптимист за бъдещето

България има потребност от обединяване. Не съм оптимист за бъдещето. Всичко това, което разрушихме през последните години, би трябвало да го изградим отначало. Това сподели в утринния блок " Добро утро, България " на Радио " Фокус " шефът на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов.

По думите му Габровски е положил всички старания да предложи кабинет, който да дава отговор на условията, само че го тормози оценката, която му дават и недоверието към него.

" Номинацията на Ириней Константинов за министър на културата ме изненада доста, само че не виждам нищо неприятно в това. Той през годините е посочил поредност в дейностите си. Това е един рационален и правилен ход ", съобщи Сърменов.

Директорът на Сатиричния спектакъл не схваща по какъв начин сме събрали в политиката всички хора, които никой в никакъв случай не би наел на работа.

" Чака ни една в действителност тежка зима. Политическата и икономическата рецесия ни водят към неустановеност ", безапелационен е той.

Мнението му е, че в случай че продължаваме да се държим толкоз детско и хората не схванат, че всичко е в техните ръце, с следващите избори нищо няма да променим.

" Трябва да има промени в Изборния кодекс. Не считам, че хора, които живеят отвън страната или необразован човек, би трябвало да дефинират моето бъдеще ", сподели още Сърменов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР