България има нужда най-накрая от българско правителство, а не от

...
България има нужда най-накрая от българско правителство, а не от
Коментари Харесай

Костадин Костадинов от Ямбол: България има спешна нужда от българско правителство

„ България има потребност най-сетне от българско държавно управление, а не от евроатлантически слугинаж и че третата международна война не просто чука на вратата, може да с екаже, че тя към този момент влиза в нашия дом. “, каза  доктор Костадин Костадинов на конференция в Ямбол.

На въпроси на публицистите отговаряха също по този начин лидерът на листата на " Възраждане " в 31 МИР Никола Димитров и Иван Арнаудов - заместник-председател на структурата в Ямбол.

Председателят  на „ Възраждане “ обърна внимание върху американския напън за изпращане на наши бойци в Украйна и съобщи, че на тези избори българските жители действително имат два избора – война или „ Възраждане “.

„ Който гласоподава за „ Възраждане “, избира мира. Който гласоподава за другите партии, избира войната, заличаването на страната и ликвидирането на българския народ. Целта на " ръководещите американски марионетки " е да вкарат страната в украинския сюжет. “, уточни Костадинов.

Той обърна изключително внимание върху демографската рецесия, и че разрешаването на този голям проблем е една от главните цели на политическата организация.

„ „ Възраждане “ има стратегия, която може да създаде тогава, когато стартира да ръководи страната, както и проект за основаване на Министерство на демографската политика. “, разяснява още Костадин Костадинов.

Водачът на листата за региона Никола Димитров показа, че структурата в Ямбол отделя изключително внимание на визитите във всяко едно обитаемо място и диалозите с хората, „ защото желаеме България да се ръководи от българските жители, желаеме нашият народ да има думата и в случай че ние не се срещнем с тях и се заключим в офисите на жълтите павета, те няма по какъв начин да получат опция да бъдат чути ”.

Той също по този начин акцентира на положението на пограничните региони и значимостта българската граница да бъде охранявана уместно, като това е и един от целите, заложен в програмата за развиването на област Ямбол.

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР