България има натрупан достатъчно опит и е готова да привлича

...
България има натрупан достатъчно опит и е готова да привлича
Коментари Харесай

Радев: Очакваме стратегически инвестиции от Германия

България има насъбран задоволително опит и е подготвена да притегля вложения освен в рандеман на първични материали, а и във сфери с висока добавена стойност. Очакваме стратегически вложител от Германия, който да издигне на качествено ново равнище връзките сред бизнеса и институциите. Това съобщи президентът Румен Радев, който организира среща с президента на Федерална република Германия Франк-Валтер Щайнмайер. Това оповестиха от прессекретариата на президента.

Двамата разговаряха в границите на Срещата на върха на Инициативата „ Три морета “, домакинствана тази година от президента Румен Радев в София. В срещата участваха Атанас Пеканов, заместител министър-председател по ръководство на европейските средства и министърът на външните работи Светлан Стоев.

Президентите Радев и Щайнмайер означиха отличния политически разговор и съдействие в областта на стопанската система, което резервира позитивната си динамичност макар последствията от пандемията. Обща бе позицията, че професионалното образование, което страната ни развива с поддръжката на Германия, е инвестиция в последващото разширение на двустранния стопански и капиталов продан.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР