България има много собствени проблеми в момента и трябва да

...
България има много собствени проблеми в момента и трябва да
Коментари Харесай

Димитър Бечев: Трябват повече познания за външната ни политика в кабинета на ИТН

„ България има доста лични проблеми сега и би трябвало да се сформира ръководство, може би по тази причина и външната политика е оставена на втори проект от “, разяснява по БНР, старши помощник към Атлантическия съвет във Вашингтон, Оксфордски учител, бил е шеф на софийското бюро Европейския съвет за външна политика, по целите на Има Такъв Народ и за какво там липсват тематиките за Европейския съюз, връзките ни със Северна Македония, както и въобще за Балканите.

„ Това не ме учудва, само че в случай че тези хора вземат властта, ще би трябвало да се занимават и с външна политика. И значима част в тази политика са по какъв начин ще се развиват връзките ни с Македония, националният ни интерес би трябвало да е ясно посочен “, сподели още Бечев.
 Димитър Бечев: София не би трябвало да подминава провокациите на Белград Димитър Бечев: София не би трябвало да подминава провокациите на Белград
България би трябвало да отговори твърдо на сръбските провокации и да не ги подминава. Това съобщи Димитър Бечев, учител в Университета...

Относно грешката в изявлението на номинирания за министър председател от " ИТН " Пламен Николов, който явно обърква Преспанското съглашение с Договора за добросъседство и другарство с България, Бечев съобщи, че въпреки всичко би трябвало да имаме дълбочина и знания за връзките на България със Северна Македония, в тази ситуация, а явно такива знания няма.

По думите му даже да не намерим общ език с Македония за предишното, би трябвало да най-малко да търсим разговор и по тематиките от сегашното и бъдещето, каквито са инфраструктурната съгласуваност, които не са противоречиви.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР