България има избор - или да въстане на 26 май

...
България има избор - или да въстане на 26 май
Коментари Харесай

БСП представи евролистата си във Варна! Елена Йончева: България днес е под криминално робство

България има избор - или да въстане на 26 май и да отхвърли престъпното иго, в което се намира, или да сбъдне мрачните прогнози и да се трансформира в демографска пустиня, в която родители поддържат връзка с децата и внуците си по " Скайп ". Това съобщи във Варна Елена Йончева, лидер на листата за европейските избори на коалиция " Българска социалистическа партия за България ".

" Такова иго не се гони с павета и сопи по площадите, гони се и с бюлетини ", сподели още тя под ръкоплясканията на събралите се варненци в зала 1 на ФКЦ. " Бандата на Борисов се разпада! ", съобщи Йончева и уточни доста образци за това по какъв начин ръководството на ГЕРБ води страната ни отвън Европа. По нейни думи, сега в страната ни няма пазарна стопанска система, а " герберски капитализъм ", който гони директните непознати вложители, които могат да оказват помощ на стопанската система ни. Водачката на листата за евровота на социалистите акцентира, че цената на корупцията в това ръководство е 11 милиарда, които годишно изтичат в избрани джобове.

" Борисов освен води България отвън Европейски Съюз, той я трансформира в провинция на Турция! ", категорича беше Елена Йончева. Тя даде като доказателство за тази наклонност обстоятелството, че планът за газопровода " Южен поток " беше спрян от това ръководство и в този момент е " Турски поток ". Според нея има серозен късмет и турска компания да завоюва концесията на Летище София, което по принцип носи облага на страната и е неточност да се отдава, както счита Българска социалистическа партия. Страната ни може и да се наложи да купува ток от Турция поради прекъсването на АЕЦ " Белене " отново от ръководството на Бойко Борисов.



Заедно с нея, привет към присъстващите отправиха и сериозен брой от останалите претендентите за евродепутати на Коалиция " Българска социалистическа партия за България ". На сцената излязоха президентът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев, вторият в листата Петър Витанов, опитният парламентарист Валери Жаблянов, първенецът по автомобилизъм Крум Дончев и представителят на Варна и района измежду претендентите за място в Европарламента доктор Десислав Тасков.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

*платена обява

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекл
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР