България и Турция показаха как трябва да се пази границата

...
България и Турция показаха как трябва да се пази границата
Коментари Харесай

Бойко Борисов: България и Турция показаха как трябва да се пази границата на ЕС

България и Турция демонстрираха по какъв начин би трябвало да се пази границата на Европейски Съюз. Натискът през летните месеци е огромен и на всички равнища стиковаме напъните си. Това ни коства големи старания. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов по време на 11-ия летен университет на Младежи ГЕРБ, който е под мотото "Само истината, НЕ на подправените вести ", който се организира в к.к. "Св. Св. Константин и Елена ".

„ Едни от най-мощните страни се тресат от мигрантската рецесия, провокират се катаклизми, които в никакъв случай не сме очаквали “, уточни той. Б

По думите му България може да е модел за съблюдаване на правата на индивида, с изнесените центрове за бежанци, съглашението, което подписахме дава резултат. „ Ние показахме по какъв начин става. Ние сме признателни за солидарността, която Европейски Съюз прояви, давайки ни 320 милиона. Благодарение на тези пари закупихме ново съоръжение за защита на границите “, акцентира министър председателят.

„ Надявам се ръководителят на ЕНП Манфред Вебер да е водещият претендент за правоприемник на Жан-Клон Юнкер отпред Европейската комисия “, сподели Борисов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР