България и Словения се срещат в последния си мач от

...
България и Словения се срещат в последния си мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Словения - България

България и Словения се срещат в последния си мач от група „ Б “ на Европейското състезание по волейбол за мъже, на което страната ни е хазаин дружно с Израел, Северна Македония и Италия.

Двата тима си осигуриха предварително класиране за осминафиналите, само че при триумф през днешния ден „ лъвовете “ на Пламен Константинов ще си подсигуряват конфликт с по-лек противник в идната фаза.

Осминафиналите още веднъж ще се играят в Двореца на културата и спорта във Варна, където досега българите записаха две победи с по 3:1 против Финландия и Украйна и две загуба със същия резултат - от Испания и Хърватия.

Съставът на Словения е сигурен водач в потока, защото записа 4 следващи победи и загуби единствено един гейм в тях, по тази причина сигурно ще играе против четвъртия от група „ Д “, която се играе в Тел Авив (Израел).

По-рано тази година България надделя Словения с 3:0 в Лигата на нациите, а какво ще се случи в този момент, следва да разберем от срещата, която започва в 20:30 часа и е директно в ефира на Ринг.

Novsport.com ще наблюдава развиването на конфликта в действително време, до момента в който нашите гости могат да гледат.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

Словения:  Ален Паньек, Жан Козамерник, Грегор Ропрет, Тине Урнаут, Клемен Цебули, Рок Можич, Урбан Томан (л), Яни Ковачич (л)  

България:  Николай Колев, Мартин Атанасов, Георги Сеганов, Алекс Грозданов, Цветан Соколов, Александър Николов, Теодор Салпаров (л), Симеон Добрев (л)
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР