България и Румъния са изпълнили всички критерии за присъединяване към

...
България и Румъния са изпълнили всички критерии за присъединяване към
Коментари Харесай

Станишев: България и Румъния са изпълнили всички критерии за присъединяване към Шенген

България и Румъния са изпълнили всички критерии за присъединение към Шенгенското пространство. Правителството ни би трябвало да има явен проект за влизане в еврозоната.

Това съобщи в Ямбол президентът на Партията на европейските социалисти /ПЕС/ и евродепутат Сергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e ръководител на Националния съвет на Българска социалистическа партия,... към профила, представен от Българска телеграфна агенция. Изказването на немския вътрешен министър Томас де Мезиер, че не вижда опция за бързо присъединение на България и Румъния в Шенгенската зона, той дефинира като "скандална дискриминация и антиевропейско държание, такива изказвания най-вече нарушават и подкопават доверието в Европейския съюз ".

"Присъединяването към еврозоната е доста значимо за България и ние би трябвало да имаме национално решение и проект, защото това е ядрото на интеграцията в Европейския съюз ", добави той. В Ямбол Сергей Станишев откри офис на европейските социалисти и се срещна и беседва с жители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР