България и Румъния могат да направят само мини Шенген. Това

...
България и Румъния могат да направят само мини Шенген. Това
Коментари Харесай

Д-р Александър Симидчиев: Все още се водят преговори с чий мандат да е новото правителство

България и Румъния могат да създадат единствено „ мини Шенген ”. Това сподели в студиото на „ Събуди се ” пулмологът и народен представител от ПП-ДБ доктор Александър Симидчиев. По думите му по този метод двете страни ще покажат на Европа, че могат на процедура да приложат разпоредбите. Идеята е да паднат сухопътните граници посредством двустранен контракт.

„ Шенген е като тип изпит. След като издържиш въздушния и морския, това значи, че по принцип си издържал изпита ”, изясни той.

Народният представител разяснява и политическата картина у нас след ротацията на министър председателите през март. „ Все още се водят договаряния с чий мандат да е новото държавно управление ”, сподели той. На въпроса дали ще бъдат заменени някои министри, той отговори, че се е видяло, че някои правят по-добре работата си, в сравнение с други.

Пулмологът предизвести, че би трябвало да сме изключително деликатни с респираторните вируси през зимата. По отношение на терзанието, че коклюшът се завръща, лекарят успокои, че равнищата му сега са както в годините преди COVID-19. Спадът му по време на пандемията се дължал на маските и изолацията, която съблюдаваха хората.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР