България Един загинал, десетки ранени при катастрофи в изминалото денонощие

...
България Един загинал, десетки ранени при катастрофи в изминалото денонощие
Коментари Харесай

Един загинал, десетки ранени при катастрофи в изминалото денонощие

България Един умрял, десетки ранени при произшествия в миналото денонощие Засилен е контролът по автомагистралите в страната  Жанета Нейкова 27 април 2019, 12:22
дин човек е умрял, а други 36 са ранени при произшествия през миналото денонощие. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Общо в страната са станали 23 катастрофи. В страната са регистрирани 21 леки и една тежка злополука. При тях един човек е потърпевш.

Заради серията празнични дни

е засилен контролът по автомагистралите в страната.

Вчера на граничните пунктове с Гърция и Турция се образуваха километрични колони. А срив в митническата система на "Капитан Андреево” провокира спомагателни проблеми с трафика.

На граничния пункт при Малко Търново ситуацията е спокойна. В събота сутринта системите на границата работят.

"Трафикът в петък вечерта продължи до 2.30 часа сутринта. Създадена е организация на пунктовете. Има обезпечени екипи, които да се включат за в допълнение укрепване на екипите. В събота не чакаме трафик като в петъчния ден, само че имаме подготвеност. Проверката трае към 30-40 секунди, в случай че няма налагаща се спомагателна нужда от инспекция ", сподели началникът на Граничен контролно-пропусквателен пункт при Малко Търново основен контрольор Пламен Иванов.

На българо-гръцката границата на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Калотина " трафикът е натоварен. На българо-македонската граница трафикът е естествен.На българо-румънската граница, на Дунав мост, трафикът е натоварен.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР