България е внесла тестове за Covid-19 още през 2017 година.

...
България е внесла тестове за Covid-19 още през 2017 година.
Коментари Харесай

Димитър Байрактаров: България внася тестове за Covid-19 от 2017 г.?

„ България е внесла проби за Covid-19 още през 2017 година. Тестовете са внасяни в целия свят, като евентуално са били предопределени за политическия хайлайф на всяка страна. Тестовете са били още тогава с код 382200 и с название “комплект медицински тест ”. За това алармира пред Lupa.bg  журналистът и депутат от 43-то Народно заседание Димитър Байрактаров.

Информацията се намира на уеб страницата за отчитане на 

„ Проверката на моя екип също сподели, че в действителност подобен импорт съществува, само че той не е единствено за България, само че и за съвсем всички страни. Кодът, под който през днешния ден се внасят тестванията, е идентичен с този от преди 3 години. Излиза, че някой през 2017 година е знаел за появяването на такова заболяване. Интересното е, че количествата проби не са разказани в бройки, а в килограми.Тъй като става дума за комплект, имаме съмнения, че с теста е вървял лекарствен артикул. Вероятно тези комплекти са били внасяни за един избран хайлайф в дадената страна “, уточни Байрактаров.

„ Неотдавна наш доктор съобщи пред Нова тв, че COVID-19 е бил открит у нас в частна болница от него доста преди някой да приказва за Китай. Искам да запитвам този доктор по какъв начин е открито болестта, когато никой не знаеше за него. Дали не са употребени същите проби, за които през днешния ден приказваме? Сега ще желаеме отговори от институциите кой е вносител на тези комплекти, какво са съдържали, къде са отишли… ”, сподели още журналистът.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР