България е вече на трето място в Европа по брой

...
България е вече на трето място в Европа по брой
Коментари Харесай

Вече сме на трето място в ЕС по брой влезли в болница заради коронавируса

България е към този момент на трето място в Европа по брой приети в болница поради ковид. Това демонстрират най-актуалните данни на Европейския център за надзор на болесттите (ECDC).
Според графиката от ECDC, в края на предходната седмица т.е. към 28 февруари, в нашата страна има 672 влезнали в болница поради COVID-19 на 1 000 000 души. Лидер е, със 700 приети в болница поради ковид на 1 000 000 души. На второ място е Словакия, с 697 на 1 000 000 души.
 От 8 март действително в цяла България се стопират плановите интервенции От 8 март действително в цяла България се стопират плановите интервенции
Все още не сме получили формалната заповед, само че от понеделник, 8 март, се стопират плановите интервенции в алените зони в страната –...

Същевременно разликата в метода и взетите ограничения в тези страни по отношение на България са крещящо потресаващи! Заради разпространяването на болестта с COVID-19, Чехия стигна до такава степен да търси помощ от прилежащи страни за настаняване на заболели в болница, във всички компании с 50 и повече души личен състав, а още в самия завършек на февруари! Всичко това се случи, откакто още на 23 февруари Чехия вкара или на една, само че от специфичен клас, на обществени места!
В Словакия на 3 март. За съпоставяне, в България от 1 март отворихме заведенията и заведенията за хранене, след 5 седмици на непрестанно нарастване и като безспорен брой, и като % на новите случаи на ковид. Досега здравните ни управляващи не дават пояснение за това нарастване отвън неспазване на ограничения и (B.1.1.7) на ковид.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР