България е в средата на почти перфектна буря. Всички сме

...
България е в средата на почти перфектна буря. Всички сме
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ще подпомогнем бизнеса с компенсации за тока и през април

България е в средата на съвсем съвършена стихия. Всички сме в една лодка, само че ще излезем въз основата на разговора и знанията, които имаме. Бизнесът ще бъде подсилен и през април месец. В началото на идната седмица ще има предложение и за нова мярка. Това разгласи министър-председателят Кирил Петков на брифинг след среща с представители на бизнеса.
По думите му съвсем всички са наясно, че огромна част от факторите за високите цени на електрическата енергия са външни.
Петков акцентира, че светът навлиза в рисковата зона на стаклафицията и в този момент държавното управление би трябвало да внимава по всевъзможен метод да не забави растежа на стопанската система.
Той изрази учудването си от рецензиите от ГЕРБ по адрес на държавното управление. "Гасим пожар след пожар.
Мярката ще бъде удължена и през април месец, а по-късно ще се търсят устойчиви решения след това, удостовери и вицепремиерът Корнелия Нинова.
Министър-председателят прикани българите да не се поддават на суматохата, по отношение на суматохата през уикенда за олио, защото нарастването на цените би трябвало да е въз основата на инфлацията, а не на спекуланти, които се възползват от обстановката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР