България е в първа група на Евро 2019 по волейбол

...
България е в първа група на Евро 2019 по волейбол
Коментари Харесай

България е в първа група на Евро 2019 по волейбол до 17 години

България е в първа група на Евро 2019 по волейбол за юноши до 17 години. Съперници на " трикольорите " са Финландия, Турция, Румъния, Беларус и Франция, отреди тегленият в София чоп.
Във втора група са съставите на Полша, Италия, Чехия, Русия, Гърция и Португалия.

Церемонията по установяване групите се състоя в " Парк хотел Витоша ". Официални посетители на събитието бяха Бану Шурман (Лихтенщайн) - президент на журито за Европейското състезание U17 и Периклис Бакудимос (Гърция) - механически координатор за шампионата, както и други публични лица. Сред присъстващите на жребия беше и селекционерът на младите български национали Мартин Стоев. Вицепрезидентът на БФВолейбол Борислав Кьосев също взе участие в тегленето на жребия.

Европейското състезание ще се организира от 13 до 21 юли в София. Група I, в която е България, ще играе мачовете си в зала " Христо Ботев ". Група II ще бъде в помощната зала " Арена Армеец ".

Първите два от всяка група оформят крайна четворка, в която се играе на кръст. Победителите спорят за купата, победените за бронзовите оценки. Тимовете, приключили на трета и четвърта позиции в двете групи не престават за систематизиране на местата от пето до осмо. Последните два отпадат от конкуренцията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР