България е тясна за родните знаменитости и причината не е,

...
България е тясна за родните знаменитости и причината не е,
Коментари Харесай

Всичко е нагласено? Гери Стаменова и Виктор Стоянов се познават от години

България е тясна за родните звезди и повода не е, тъй като са супер надарени и забавни, а тъй като всички се познават. Гери Стаменова несъмнено стартира да си разкрива всички женски номера, с които се пробва да оплете Виктор Стоянов, само че няма да успее.

Признаваме, че той наподобява прекомерно учтив за формат, цялостен със всевъзможни напористи мацки, които желаят едно – популярност, почитатели, спонсори, пари и един мечо. Е, някои желаят мечо да е млад и богат, само че за Виктор знаем единствено, че е шеф на фитнес зала. За други пък знаем, че мечо си имат от дълго време, а в този формат са точно за малко искра.

Виж още: VIP и силикон: Най-горещата мацка в Сандански, която всички желаят на дивана си

Важното обаче е друго, а то не е, че Виктория Капитонова е спрягана за победителка. Габи Стаменова пусна клюката, която осъмни някои консуматори. Именно читатели незабавно ни сигнализираха с думите: " Всичко в това шоу е нагласено ".

Нагласено ли е обаче в действителност? Гери разкри в Instagram, че тя и Виктор се познавали от дълго време, тъй като работили дружно. Съблазнителката отговори на почитател, че се е записала в " Ергенът ", тъй като доста харесвала Виктор отпреди риалити предаването. Интересната детайлност обаче е, че двамата се познавали точно от моделската им работа. " Виждали сме се на фотосесии ".

Богатата фикция на някои незабавно заплете сочна конспирация, че всичко в шоуто е нагласено за ПР и рейтинги. " Кое не е по този начин? ", пишат гневни конспираторки по форумите и в обществените мрежи, само че познанството на Виктор и Гери не е знак, че всичко е авансово решено. 

Виж още: VIP и силикон: Най-горещата мацка в Сандански, която всички желаят на дивана си

Наскоро обаче Vbox7 откри, че Гери, очевидно, обича да послъгва за годините си, следвайки образеца на Лили Иванова. Брюнетката се е заковала на 24 години от 2016 година. Да! В последните шест години Гери е все на 24 години. Стаменова, която се опитва и като певица, разгласи във визитката си за " Ергенът ", че е на 24 година Само че на тъкмо толкоз се показва тя и през 2016 година, когато се бори за короната на Мис Плеймейт.

Експресното ни следствие доближи до заключението, че в случай че през 2016 година Гери е споделила истината, значи в този момент е на 30 година Чертите ѝ в действителност са по-зрели и надалеч не наподобява на 24-годишна.

Виж още: Дъщерята на Радев кифлее в Instagram, конкурира инфлуенсърките по сочни джуки

Изображение: https://www.instagram.com/stamenowwa/, https://www.instagram.com/viktor_s_s/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР