България e страна партньор на международното туристическо изложение TT WARSAW,

...
България e страна партньор на международното туристическо изложение TT WARSAW,
Коментари Харесай

България е страна партньор на TT WARSAW

България e страна сътрудник на интернационалното туристическо ревю TT WARSAW, което се организира във Варшава, Полша, в интервала 24 до 26 ноември 2022 година с рекламен щанд на повърхност 321 кв. м. Бяха извършени рекламни и маркетингови интензивности на територията на ревюто, билборд акция, радио реклама и интензивности в обществените канали на борсата.

Страната ни годишно взе участие на интернационалното туристическо ревю TT WARSAW със независим щанд на основно място в изложбената зала при засилен интерес от страна на български браншови асоциации, районни туристически структури и туристически компании.

На българския щанд участваха като съизложители 15 браншови асоциации, районни туристически структури и туристически компании: Галакси Инвестмънт Груп ООД, Франга ООД, Онхолидейс България ЕООД, Е ТРАВЕЛС ЕООД, Севе Травел ООД, Български съюз по балнеология и СПА туризъм, Туристическа организация СОЛВЕКС ЕООД, КРЕДО-Йоанна ЕООД, СТРОЙТРАНС 2011 ЕООД, Община Варна, Престиж Пропърти ЕООД, „ ЛОТ-ТА “ ООД, АЛБЕНА ТУР ЕАД, Балкан Холидейз Сървисис ЕООД и Ландис ООД.

TT Warsaw е едно от най-значимите събития на територията на Полша, свързани с туристическата промишленост. Мероприятието дава опция за основаване на контакти с бизнес сътрудници, туристически организации и администрации.

Национални и районни туристически организации от целия свят, хотели, турператори, туристически организации, авиолинии, круизи, снабдители на хотелиерско съоръжение, представители на медии и блогъри в промишлеността, обичайно вземат присъединяване на интернационалното туристическо ревю.

Периодът, в който се организира борсата, е съгласуван с опцията за показване на резултатите от миналия летен сезон, представяне на нови каталози и оферти за идната година.

Страната ни е известна измежду полските жители като дестинация, предлагаща най-вече почивки на море, упражняване на набожен туризъм, само че има извънреден капацитет за увеличение броя на пътуванията от Полша и за почивки в планината, културно-познавателни обиколки, СПА и уелнес, винено-кулинарен и други профилирани форми на туризъм.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР