България е сред водещите държави в Европа с развит иновативен

...
България е сред водещите държави в Европа с развит иновативен
Коментари Харесай

Учебник по бъдеща история на България

България е измежду водещите страни в Европа с развъртян новаторски и зелен бизнес, предпазена природа, прогресивни хора и бизнеси, които вземат решение международни проблеми. В това бъдеще България заема лидерско място в Европа.

Горната история е история от бъдещето. Учебникът по бъдеща история на България има разнообразни създатели, сред които може да е всеки един от нас. Първото му издание включва текстове, хрумвания и разработки на 12 създатели за вероятното развиване на страната ни през идващите 30 години.

В този епизод на подкаста " Trendy " вземат участие трима от тях - Балин Балинов, Меглена Антова и Надежда Московска.

Автори на Учебника по бъдеща история са водещи специалисти с дълготраен опит в областта на стабилно развиване и нововъведенията. През последните години над 50 специалисти, част от плана, изпращат над 200 оферти към държавното управление свързани с значимите решения за бъдещето, в сегашното. Това са хрумвания за вярно вложение на 12 милиарда лв., които България ще получи от Плана за възобновяване на Европа.



Вие също можете да участвате с оферти на уеб страницата за това какво бихте желали да се промени в страната ни и да стане част от бъдещата история на България в някоя от следните категории: " Иновативна стопанска система ", " Индустрия 4.0 ", " Умения на бъдещето ", " Кръгова стопанска система ", " Климат ", " Енергия ", " Биоразнообразие " и " Земеделие ".

Каква е вашата концепция за бъдещето?

 Снимка: iStock by Getty Images/Колаж: Петя Александрова, Dir.bg



Последвайте ни в: - -

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР