България е с ограничен, дори с никакъв суверенитет. Това каза

...
България е с ограничен, дори с никакъв суверенитет. Това каза
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: България е с ограничен, дори с никакъв суверенитет

България е с стеснен, даже с никакъв суверенитет. Това сподели по БНР проф.. " Почти всички партии са неофеодални клики, които не са водени от идеологии и полезности, а са стръмно и стръвно ориентирани към приватизиране на държавната лихва, презентиращи върху едно все по-уморено и апатично население ".

По думите му " под флаговете за едни юнаци желаят да сменят тези, които стоят на вход/изхода на тази корупция, с цел да заемат техните места и към този момент има образци за това ".

" Грамотната политическа линия на патриоти, които са загрижени за отечеството си, само че желаят да го ръководят, е в ограничен кулоар от благоприятни условия, който ни е външно заложен. Често под формата на взаимни отстъпки и лавиране се замаскира националното изменничество. Последното суверенно българско решение е от 1912 година, когато е дадена заповед за атакуване на Одринската цитадела. От тогава България е в кулоар от зависимости с разнообразни вариации ".
 Проф. Иво Христов разгласи, че е решил да приключи депутатската си активност Проф. Иво Христов разгласи, че е решил да приключи депутатската си активност
Бившият народен представител от " Българска социалистическа партия за България " проф. Иво Христов изненадващо разгласи във Facebook, че приключва активността си в Народното събрание. Аргумен...

Според него у нас политика няма и под политика се схваща " примитивната борба за власт ":

" За огромната част от българските политици важи максимата, че нямат афинитет към визионерство, да виждат страната си качествено друга, оттатък приказките. Да не приказвам за техните примитивизъм, тежка несръчност и неначетеност. Кресливите патриотари са тежко некомпетентни. Често зад патриотарщината се прикриват или комплекси, или популизъм ".

Проф. Иво Христов не изключи вероятността за нови парламентарни избори напролет. По тематиката за президентския избор той уточни, че в случай че екипът на не направи тежки неточности, то резултатите са предрешени.

" Сериозният проблем е, че имаме разгръщаща се политическа рецесия към този момент повече от година. Един властнически режим - този на ГЕРБ, си отива, само че към момента не сдава позициите, а тези, които желаят да ги сменят, нямат ресурса да го създадат... Четата против ГЕРБ е шарена. Но те не са обединени от визия за смяна на страната, ползите им са напълно разнопосочни ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР