България е последният отбор, който може да попречи на Италия

...
България е последният отбор, който може да попречи на Италия
Коментари Харесай

България е последният отбор, който може да спре Италия да изравни велик рекорд

България е последният тим, който може да попречи на Италия да изравни Бразилия и Испания с 35 следващи мача без загуба. Нашите гостуват на новия еврошампион на 2 септември в международна подготовка.

Ако Италия не загуби, то абсолютният връх може да пристигна в идващия дуел против Швейцария три дни по-късно. "Адзурите " към този момент биха "часовникарите " с 3:0 на UEFA EURO 2020.

И двата гола на финала се погрижиха за върхове. С първото си попадения за националния Люк Шоу стана най-бързият голмайстор в историята на финалите. Разписа се след 116 секунди игра.

Когато изравни, Леонардо Бонучи пък стана най-възрастният изпълнител - на 34 години и 17 дни. Досега първото място държеше германецът Бернд Хьолценбайн (30 година и 103 дни), напомня "Труд ".

Малцина на "Уембли " и пред тв екраните познаха индивида, изнесъл купата на "Уембли " за награждаването. Това беше португалецът Едер, вкарал победния гол на финала на Евро 2016 против Франция. За последно игра в Локомотив (Москва) и на 34 години в този момент никой не го желае.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР