България е осъществила оръжеен износ за 177 милиона евро от

...
България е осъществила оръжеен износ за 177 милиона евро от
Коментари Харесай

България е изнесла оръжие на стойност 177 милиона евро от началото на 2022 година

България е осъществила оръжеен експорт за 177 милиона евро от началото на годината. За този интервал са издадени разрешителни за 504 милиона евро. Това е съобщил началникът на кабинета на икономическия министър Калоян Методиев на 15-ото издание на Международното ревю за отбранителни артикули и услуги " Хемус 2022 ", оповестяват от Министерството на стопанската система и промишлеността.

Тази година ревюто " Хемус " се организира под мотото " Отбрана, антитероризъм и сигурност ". Главното внимание на изложителите е ориентирано към опциите за присъединяване в модернизацията на Българската войска.

В рамките на форума ще се проведат интернационална научна конференция, проведена от Института по защита " Професор Цветан Лазаров ", съвещание на Индустриалния конгрес, както и демонстрационни стрелби на Централния артилерийски механически изпитателен полигон " Змейово ".

Международното ревю " Хемус 2022 " се организира под патронажа на Министерството на защитата и Министерството на стопанската система и промишлеността. Основен уредник е фондация " Хемус - 95 ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР