България е на прага на своето юбилейно 50-о участие на

...
България е на прага на своето юбилейно 50-о участие на
Коментари Харесай

FIVB презентира участието на България във ВНЛ така

България е на прага на своето юбилейно 50-о присъединяване на международен конгрес. Това демонстрира историческата информация, която бе оповестена и в формалния уебсайт на Лигата на нациите.

Лъвовете ще се изправят против Китай през днешния ден от 14:30 часа в Нинбо в първия си мач от новия шампионат на интернационалната федерация FIVB. Надпреварата в началото се смяташе за правоприемник на Световната лига, само че в последна сметка се води чисто нов конгрес, като първенецът в него ще бъде дебютен притежател на златните медали.

До момента трикольорите са играли на 49 международни шампионата в историята си. В това число олимпиади, международни шампионати, Световна купа и Световна лига. Безспорният връх е сребърният орден от Игрите в Москва през 1980-а, както и втората позиция от шампионата на планетата пред родна аудитория 10 години по-рано.

Последният ни подиум пък датира от далечната към този момент 2007-а. Тогава лъвовете, за които играеше и актуалният народен селекционер Пламен Константинов, сграбчиха бронз от Световната купа в Япония.
It's been a long time since Bulgaria has lost to China...read our men's #VNL preview to see how long it's been! https://t.co/UhKoGiGZEi #BePartOfTheGame #volleyball pic.twitter.com/7IMbaTakDn
— Volleyball World (@FIVBVolleyball) May 25, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР