България е на финал на Евровизия 2021 - най-престижната музикална

...
България е на финал на Евровизия 2021 - най-престижната музикална
Коментари Харесай

България се класира на финал на Евровизия 2021

България е на край на Евровизия 2021 - най-престижната музикална конкуренция в света! Виктория съумя да донесе петото класира на България във финала. Това ѝ дават право да се бори за огромната победа на 22-ри май.
Изпълнението на Виктория от втория полуфинал:


Българският представител на Евровизия 2021 изпъкна с прочувственото си осъществяване, което накара цялата аудитория в залата Rotterdam Ahoy да избухне в бурни овации. Комплиментите си не скриха и останалите участващи делегации, които дефинираха България и Виктория като един от огромните любимци за победа в тазгодишното издание на конкуренцията.

Виктория с първи думи след класирането на край: " Направихме го дружно! България е на край на Евровизия 2021! Емоцията на сцената беше неописуема и не можах да сдържа сълзите си. Благодаря на всички, които ме поддържаха - на фамилията ми, на невероятните ми продуценти от Ligna Studios, на Българска национална телевизия и Лигна Груп, които ми дадоха опцията да вземам участие на Евровизия, на генералните спонсори на българското присъединяване от iCard и най-много на всички вас, които повярвахте в мен! На 22-ри май ще взема присъединяване в огромния край на Евровизия и ще пея за всички вас, тъй като това е нашият миг! Обичайте фамилията си и оценявайте всеки момент в живота! Обичам ви! "
Геновева Христова, продуцент на българското присъединяване от страна на Ligna Group, показа първите си усещания след осъществяването на Виктория: " Постигнахме нещо необикновено! България за следващ път е измежду огромните любимци в най-големия музикален конкурс в света. Вярвам, че това е единствено началото към нещо доста по-голямо! "
Едни от най-популярните българи насочиха специфични благопожелание към Виктория и българите в чужбина преди втория полуфинал на Евровизия 2021. Христо Стоичков, Б.Т.Р., Мария Бакалова и още доста други приканиха всички българи в чужбина да се обединят и да гласоподават на огромния край на Евровизия 2021 на 22-ри май. Повече информация може да намерите на BULGARIA2021.COM.

Музикалното видео на българската ария " Growing Up is Getting Old ":


Българското присъединяване в песенния конкурс Евровизия се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group, с поддръжката на българската финтех компания iCard - общоприет спонсор на Евровизия България.
Големият край на Евровизия 2021 ще се организира на 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто онлайн по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР