България е много специална страна не само защото на нейната

...
България е много специална страна не само защото на нейната
Коментари Харесай

Тези вълшебни кътчета в България сбъдват желания и лекуват

България е доста специфична страна освен тъй като на нейната територия има невероятни естествени хубости, само че и тъй като разполага с места, които се отличават с невероятна сила. Те имат силата да изцеряват разнообразни душевни и физически болки и да сбъдват съкровени стремежи, изглеждащи неосъществими.

Или най-малко по този начин се приказва от години, има поверия, предания, а и доказателства за това, че с вярната сила и настройка, можем да реализираме всичко или най-малко най-желаното и съкровеното.

Днес ще ви разкажем точно за тези съвсем вълшебни български места, на които вървим, когато търсим вяра и ново начало. За тях се приказва, че имат силата да ни оказват помощ, а всички знаем, че в никакъв случай не пречи най-малко да опитаме.

Езерото в пещерата Леденика

В пещерата се намира Езерото на желанията, което е малко по мярка, само че с огромна популярност. Хората имат вяра, че когато някой желае нещо доста мощно, би трябвало безусловно да посети това езеро, тъй като водата му е вълшебна. Благодарение на силата си реализира най-горещите ни молби и ни избавя от тежки болежки.

Демир баба теке

Намира се край село Свещари, община Исперих и попада в историко-археологическия резерват Сборяново. Мястото непрестанно се посещава от хора с друга религиозна принадлежност, измежду които и доста чужденци. Според преданията Демир баба теке лекува и извършва стремежи. Водата в аязмото на територията му пък се слави като плодородна за дамите, които желаят да забременеят.

Руската черква в София

Този храм е прочут измежду столичани със своята невероятна мощ. Всеки ден в дребната крипта на църквата идват миряни, които пишат съкровените си стремежи на лист и го слагат в кутия до гроба на архиепископ Серафим. Според легендата Свети Серафим чака писмата на вярващите и им оказва помощ. Говори се, че откакто са посетили църквата, доста християни са намерили по този начин мечтаното благополучие. Има случаи, в които бездетни дами най-накрая да се сдобили с рожба.

Село Златолист

Намира се в община Сандански. Там са минали последните години от живота на известната българска ясновидка и лечителка Преподобна Стойна. Пророчицата е била мощно уважавана от Баба Ванга. Двете са имали почит една към друга, а Петричката гадателка нееднократно е споменавала специфичните умения на своята предшественица. Преподобна Стойна е обитавала село Златолист цели тридесет години, като през това време е помогнала на доста клетници. И през днешния ден мнозина имат вяра, че в храма Свети Георги, където е живяла лечителката, се сбъдват стремежи и се лекуват заболявания, написа Edna.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР