България е много проядена от руската агентура и това става

...
България е много проядена от руската агентура и това става
Коментари Харесай

Тафров: България е проядена от руската агентура

" България е доста проядена от съветската агентура и това става все по-ясно. Тази агентура явно се води от съветски център, който е в България. Имат 112 дипломати в София, ние - 7 пъти по-малко в Москва. Време е да бъде понижен този състав. Те с какво се занимават - с ръководенето на тази агентура.”

Това уточни в “Седмицата” на Дарик радио Стефан Тафров, специалист по интернационалните връзки и член на Националния съвет на “Да България”, оповестиха от пресцентъра на " Демократична България ".

Той изясни и за какво България, която прецизно е изпълнявала контракта си с “Газпром”, отхвърли опита за шантаж.

“Ние отново плащаме газа в долари, само че те желаят да го считат за заплатен, едвам когато бъде извърнат в рубли, по неизвестен за нас курс. Освен това ние плащаме авансово за всеки месец. Т. е. не може да сме сигурни, че като внесем несъмнено количество валута, ще се счита за платено”, сподели Тафров.

Той е уверен, че Народното събрание ще гласоподава решението за военна помощ за Украйна.

“Очакваме на 4 май Народното събрание да гласоподава “за” от дълго време импортираното от “Демократична България” предложение за оказване на военно-техническа помощ на Украйна”, сподели Тафров.

Той добави, че позицията на Българска социалистическа партия не е изненада за него. Като уточни, че на мястото на соцдепутатите би се тормозил, в случай че партията му да се окаже сама в компанията на “Възраждане”.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР