България е малка брънка от веригата на фалшивите новини и

...
България е малка брънка от веригата на фалшивите новини и
Коментари Харесай

Сергей Игнатов: България е малка брънка от веригата на фалшивите новини и недоверието

България е дребна частица от веригата на подправените вести и недоверието. Така проф. Сергей Игнатов разяснява, че страната ни не е изключение за отрицателното отношение към имунизациите. Във Франция отношението към имунизациите не е доста позитивно, даде образец той.
По думите му би трябвало всеки човек да се замисли са личния си живот и за този на хората към него. „ Ходим по улиците и не виждаме този резултат на пандемията, само че в това време умират хора “, счита професорът.

„ Ние сме живи с помощта на имунизациите. Египет, да вземем за пример, до 1988 година са били 42 млн. население. Сега са към 100 млн., тъй като взеха решение проблемите с детската смъртност точно с имунизирането “, сподели още проф. Игнатов по bTV.

Той регистрира, у нас имунизирането вървяло добре и даде образец с Литва, където живее от години.

„ Там имунизирането още е на равнище приблизително учебно заведение, само че тук се имунизирах като учител. Ваксинират се не просто преподавателите, а администрацията, защитата и всички искащи чиновници в образователните заведения “, разяснява Игнатов.

Според него дребните деца са най-ощетени от обстановката с ковид поради онлайн образованието.

„ Човек когато има вероятността на миналия живот си споделя една-две години, не съм се трансформирал кой знае какъв брой “, споделя Игнатов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР