България е изправена пред четвърти поредни предсрочни избори само за

...
България е изправена пред четвърти поредни предсрочни избори само за
Коментари Харесай

Иван Портних: Държавата не работи заради Промяната-измама 


България е изправена пред четвърти следващи предварителни избори единствено за година и половина. Заради Промяната-измама страната не работи.Няма нито една отворена европейска стратегия в най-голямата рецесия, нито План за възобновяване и развиване поради некадърността и политическата отпадналост на Продължаваме промяната. Това сподели кметът на Варна и регионален водач на ГЕРБ Иван Портних в клуба на регион „ ГЕРБ –Владиславово ”. Вече е подготвен общинският План за интегрирано развиване на Варна с 10-годишен небосвод и вложения от 2.8 млрд.лева за 292 плана с 465 обекта, само че за реализирането му е нужна постоянна страна и умело ръководство, а не аматьорско, което опитва на гърба на българските жители, вкючително и на варненци. Кметът уточни, че Промяната овласти децата на приватизаторите, като някогашния регионален шеф Благомир Коцев, да вземем за пример, наследил емблематичен комплекс в сърцето на Морската градина за символичните 200 000 лева, а и върна в политиката –начело на партия и страна забравения Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия.
Промяната управляваше като война против личния си народ. Спряха парите освен поради неведение, а от възмездие. Те си отмъщаваха на кметовете на ГЕРБ и на хората в тези най-вече общини, по тази причина и катастрофираха бързо. Това сподели лидерът Даниел Митов.Според него да ръководят се пробваха Слави, Мая, Киро и оставиха неприятен усет в устата.Най-голямото изменничество е на градската десница, която се коалира с Българска социалистическа партия и това дефинитивно я завърши.
В регион „ ГЕРБ – Владиславово ” бяха показани претендентите за народни представители от листата на ГЕРБ/СДС –Варна с лидер Даниел Митов. Присъстващите приветстваха зам.-председателя на Политическа партия ГЕРБ, своите претенденти за депутати Станислав Йорданов и Сашо Димитров, както и останалите от отбора- Павел Христов, Бранимир Балачев, Славена Точева, Бранимир Георгиев, Антон Любенов, Димо Димов и особено днешната рожденичка Мария Димитрова, която районният началник и кмет на „ Владиславо ” Николай Костадинов изненада с хубав букет и откровени пожелания.
В срещата полемика бяха сложени въпроси за цените и инфлацията, за газа, за действителните упования и прогнози за резултатите от идните избори. Участник се пошегува, че чака незабавно отговор на въпроса си, тъй като бърза за самолета по линията София- Скопие, като напомни един от огромните провали на Промяната. Павел Христов като IT –специалист изясни кои са проблемите с машинното гласоподаване и по какъв начин да се преодолеят подозренията и страховете, а в секционните комисии е добре да има редом броене на разписките.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР