България е изпълнила правилата и има право да влезе в

...
България е изпълнила правилата и има право да влезе в
Коментари Харесай

Зарков: България е изпълнила правилата и има право да влезе в Шенген


„ България е изпълнила разпоредбите и има право да влезе в. Не бива да приказваме за шансове, а за реализация на това право. Една обстановка, при която страната ни има всички отговорности, само че жителите й не могат да се възползват от всички права, не е търпима “, съобщи Крум Зарков, длъжностен министър на правораздаването в предаването „ Тази заран “.

По думите му имаме поддръжката на Европейската комисия на най-високо равнище.

„ Един от причините на да остава скептична е обвързван с техните разбирания за върховенството на закона в България. Днес имам среща по този въпрос и мисля, че комисията ще оцени по достолепие това, което се прави в България “, сподели Зарков.

Най-голямо внимание съгласно него провокират въпросите за отчетността на основния прокурор и ефикасните присъди на хора по високите етажи на властта.

„ Това са дълбоки промени, които от дълго време е трябвало да бъдат направени в полза на българските жители. Мисля, че всички схващат, без значение от коя партия са, че българите имат право да получават правдивост в България, а не вървят до Страсбург или Брюксел за това “, добави още служебният правосъден министър.

Той сподели, че ще способства за отбраната на границата ни.

„ Охраната на българската граница е непрекъсната битка. Когато сме в Шенген тя ще бъде по-добре охранявана и това би трябвало да стане ясно на нашите сътрудници “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР