България е една от топ дестинациите за компаниите за онлайн

...
България е една от топ дестинациите за компаниите за онлайн
Коментари Харесай

България с все по-качествени услуги за обслужване на международни клиенти

България е една от топ дестинациите за фирмите за онлайн залози в последните години. Заключението идва от компанията с най-големи обичаи на международния пазар в сектора William Hill, които през този месец означиха 10 години наличие на своя съпорт център у нас. 

„ Тук има експерти от най-високо равнище и поради това още преди десетилетие страната беше припозната като сполучлива дестинация за бетинг компании “, споделят от българския център на учредената преди 85 години английска компания.

„ Конкуренцията става все по-ожесточена, което постанова и все по-голяма битка за надарени фрагменти. Ние ги печелим с предизвикателство, опция да се потвърдят и не на последно място – с другарска, само че професионална работна атмосфера “, допълват от родния екип.

Само преди дни компанията одобри персоналните поздравления на посланика на Англия Н.Пр. Ема Хопкинс във връзка 10-ия си рожден ден у нас. Нейно Превъзходителство беше измежду формалните посетители на празненството на българския офис на компанията. А ролята на качествените чиновници в България още веднъж не беше подмината.

„ Десетият ни рожден ден е празник за всеки наш чиновник, тъй като на тези хора изискуем голяма част от триумфа на компанията в България “, съобщи Филип Ле Фърв, шеф „ Клиентски интервенции “ пред чиновници, посетители и английски посланик №1.

България е една от осемте страни в света, в които William Hill участва с офис. В този в София работят 270 души – най-вече млади запалянковци с съвършено притежаване на език, отзивчиви умения и пристрастеност към спорта. Те обезпечават съпорт на 6 езика на клиентите. Футбол, тенис, хокей на лед, бокс, баскетбол, снукър, както и характерните надбягвания с хрътки и коне с детайлни данни за всяко събитие са част от спортните
залози, за които компанията обезпечава съпорт. Екипите споделят по чат, мейл и телефон за по-голямо улеснение и експедитивност на връзката с клиента.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР