България е една от държавите, в които има най-малко евроскептицизъм,

...
България е една от държавите, в които има най-малко евроскептицизъм,
Коментари Харесай

Борисов пред Таяни: България е една от държавите с най-малко евроскептицизъм

България е една от страните, в които има минимум евроскептицизъм, българският народ продължава да има вяра в Европейския съюз. Това сподели министър председателят Бойко Борисов при започване на пленарното съвещание сред членовете на българското държавно управление и делегацията, водена от ръководителя на Европейския парламент Антонио Таяни, оповестяват от държавната осведомителна работа.

„ България е една от страните, в които има минимум евроскептицизъм. Ние сме една от страните, които можахме да създадем разлика от това да сме във Варшавския контракт и Съвета за икономическа взаимопомощ и да сме в Европейски Съюз. Това беше един съзнателен избор и не инцидентно българският народ продължава да има вяра в Европейски Съюз ", съобщи министър председателят.

„ Вие сте представители на волята на всички европейски нации, бидейки в Екологичен потенциал. Още един път с наслада и почитание - добре пристигнали в България. Добре пристигнали сте да окажете помощ за идните месеци на Българското председателство, тъй като желаеме да помогнем, въпреки и със скромните си благоприятни условия, по съществени тематики да придвижим Съюза напред ", добави Бойко Борисов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР