България е единствената държава, в която хем всичко работи, хем

...
България е единствената държава, в която хем всичко работи, хем
Коментари Харесай

Борисов: Народът не усеща, че е в пандемия, полицаите бяха атакувани с ярост

" България е единствената страна, в която хем всичко работи, хем народа по нищо не усеща, че е в пандемия. Българска социалистическа партия желаят избори, а не могат да си провеждат даже вътрешните ", съобщи в Кърджали министър председателят Бойко Борисов.

" Винаги съм казвал, че почитам митингите на хората. Няма до момента случай на протестиращи, които да не са били изслушани и да не им е решен казусът. Но тези провокатори, които се появиха – хвърляха бомбички по служителите на реда, къртеха София и има платени в тях, не би трябвало да се смесват едните и другите ", сподели Борисов.

Премиерът не отговори на въпроса коя е мафията, която му желае оставката, както самият той съобщи преди няколко дни.

С наслаждение ще разясня митингите, в случай че едната им вечер приказва индивидът, който би бил общественият им министър, на другата финансовият… и тогава с право да сравните с нас, ще кажем – елате, управлявайте. Как ще ръководят с изключение на да желаят бесилки и ковчези, запита Борисов и добави, че всички, които стачкуват от партиите са провалили се до момента.

За казаното от евродепутата Креър Дейли, която съобщи, че думата „ бандит” е подобаваща и за Борисов, и за Иван Гешев, министър председателят отвърна, че големи рецензии има и към президента Радев.

" А пъкъла на българския котел няма защита – едните топят мен, ние топим – Радев. В началото на вътрешните избори на Българска социалистическа партия те самите се упрекват в неистина, операции и измами, а желаят да вършат идващите избори ", съобщи още Борисов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР