България е домакин на 109-тото заседание на Борда на директорите

...
България е домакин на 109-тото заседание на Борда на директорите
Коментари Харесай

България е домакин на заседание на Борда на директорите на Европейската туристическа комисия

България е хазаин на 109-тото съвещание на Борда на шефовете на Европейската туристическа комисия, оповестиха от Министерството на туризма . В събитието взе участие заместник-министърът на туризма Ирена Георгиева. Тя означи, че това е постоянна среща на Европейската туристическа комисия, като всяка страна хазаин употребява опцията да популяризира своята дестинация в границите на сходен конгрес.

От името на министъра на туризма Зарица Динкова зам.-министър Георгиева приветства участниците, като по думите на министъра туристическата промишленост от ден на ден осъзнава своята отговорност за резистентност. Политиките за възобновяване на туризма от ден на ден преглеждат зеления и дигитален преход като най-важните стълбове за по-голяма непоклатимост на туристическата екосистема.

Фокусът на Министерството на туризма е ориентиран върху основаването на условия за стабилно развиване на туристическите райони, както и повишение качеството на туристическия артикул, на основата на партньорство сред всички заинтригувани страни. В тази връзка страната ни се подрежда измежду страните с най-бързо възобновяване на входящия туризъм за първите месеци на 2023 година с положително съответствие сред цена и качество, съгласно изследване, направено от Европейската туристическа комисия.

България е член на Европейската туристическа комисия от 1993 година Това е отлична опция за присъединяване в планове, начинания, както и за продан на положителни практики в туристическия бранш както в Европа, по този начин и с капацитет пазари на дълги разстояния
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР