България е благословена с безброй красиви кътчета, едно от най-впечатляващите

...
България е благословена с безброй красиви кътчета, едно от най-впечатляващите
Коментари Харесай

Това свято място в България спасява от рак

България е благословена с безчет красиви кътчета, едно от най-впечатляващите е ситуирано в Западна Стара планина и граничи с Искърския пролом.

В живописното Искърско дефиле се намира Черепишкият манастир. В църквата са и мощите на светите братя безсребърници Дамян и Козма от Мала Азия, които като дребни, подкрепяни от майка си, се отдали на християнската религия и се посветили в проучването на целебните свойства на билките. Заради прилежанието и благочестието им били надарени от Господ да “лекуват хора и животни”. Всичко това те правили, без да желаят пари, и по тази причина били наречени безсребърници.

Много хора постоянно посещават светата обител с признателност - за излекуване, за сполучливо взети изпити, за сбъдната фантазия или даже за това, че са разкрили сродната си душа или са стартирали добър бизнес. Всички са уверени, че е станало с Божията помощ, която са получили на това свято място. И до през днешния ден могат да се видят хора, които идват в манастира и долепят чела в ковчежето с мощите.

Какви са лечебните свойства на това свято място четете на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР