България допусна две загуби от Франция с 0:3 и от

...
България допусна две загуби от Франция с 0:3 и от
Коментари Харесай

Иван Сеферинов: Никой не е очаквал чудеса, но победа на 1/8-финалите е задължителна

България позволи две загуби от Франция с 0:3 и от Италия с 1:3 гейма в Група А на Европейското състезание за мъже, като националите ни приключиха на трето място в групата. Те не престават на 1/8-финали в Словения, като чакат своя противник след последния мач сред домакините и Русия довечера. Най-вероятно обаче това ще бъдат домакините от Словения. Членът на УС на БФВолейбол и началник на ВК Славия Иван Сеферинов разяснява за BGvolleyball.com, че третата позиция в групата е изцяло закономерна.

" Никой не е очаквал чудеса от волейболистите ни на това Европейско състезание. Знаем класата на Франция и Италия, като третото място място на България в Група А е изцяло закономерно. Програмата най-малко в групата е изпълнена ".

" Срещу Франция не показахме игра. Срещу Италия нашите момчета се бориха и направиха два положителни гейма. След това се получи срив. Явно не им доближава освен централизация, само че и и физическа подготовка ".

" Сега излизаме на 1/8-финал, като още не знаем противника, само че най-вероятно това ще е Словения. Ще е мъчно, тъй като словенците са домакини, ще разчитат на този факт, залата ще се изпълни за мача. Но националите ни би трябвало да вземат мача. Победата е наложителна. Да, ще пътуват, само че имат време да се приготвят. Само триумф ще ни класира в Топ 8 на Европа, като присъствние в първата осмица е главната цел на това Европейско състезание ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР