България Добрев: Радев има право на критика, но е време

...
България Добрев: Радев има право на критика, но е време
Коментари Харесай

Добрев: Радев има право на критика, но е време за диалог

България Добрев: Радев има право на рецензия, само че е време за разговор Ние с нея в никакъв случай не сме били фамилни другари, сподели Добрев за Нинова  Николай Киров 10 април 2020, 18:52  Какво е положението на ранените в тежката злополука в София
Какво е положението на ранените в тежката злополука в София
 Глобиха министъра на културата, пушил на работното си място
Глобиха министъра на културата, пушил на работното си място
 Почина огромният български артист Вълчо Камарашев
Почина огромният български артист Вълчо Камарашев
 Слънчево време, температурите се повишават още
Слънчево време, температурите се повишават още
 Жена умря във Варна, подозрение за covid-19, а се оказва пребита
Жена умря във Варна, подозрение за covid-19, а се оказва пребита
 Защо има напрежение сред земеделското министерство и огромните търговски вериги
Защо има напрежение сред земеделското министерство и огромните търговски вериги
 Кирилов: Очаквам несъгласие за Закона за изключителното състояние
Кирилов: Очаквам несъгласие за Закона за изключителното състояние
 Борисов подреди шефът на ББР да бъде освободен
Борисов подреди шефът на ББР да бъде освободен

„ Аз съм респектиран мощно от президента Радев, тъй като той е човек, който завоюва мажоритарно с 2 милиона гласа. Той има право да приказва, право да подлага на критика. Но времето е на разговор. Времето е такова, че всички оферти, които имат институциите, добре е да седнат на една маса ида ги приложат, тъй че да не страда българският народ”, разяснява депутатът от Българска социалистическа партия Кирил Добрев пред NOVA в „ Плюс-минус. Коментарът след новините”.

Президентът Радев утвърди закона за актуализацията на държавния бюджет

„ Не съм останал с усещане, че сме се разделили. Ние с нея в никакъв случай не сме били фамилни другари. С Корнелия Нинова ни събра животът преди шест години, когато търсихме смяна в партията. Битката за ръководител не ни е разделила, до тогава има още време. Аз до този миг не знам дали тя ще се явява за такъв”, уточни Добрев за връзките си с сегашния водач на Българска социалистическа партия.

Той уточни, че има задоволително номинации за идните вътрешни избори в левицата, които бяха отсрочени поради рецесията с ковид. Добрев обаче да минат всички конференции в партията, с цел да вземе своето решение, дали и той да е кандидатира за водач.

„ Аз съм в Българска социалистическа партия от 20 години и структурите ме познават доста добре. Не е изненада, че имам такива номинации. Дали ще взема това решение, зависи от ситуацията”, сподели Добрев.

Румен Радев: Мизерията не е избавление от вируса

Според него левицата се нуждае от нов метод и от нови водачи, които да събират, а не да веят разделяне.

„ Когато искаш да управляваш тази страна, само че разделяш в личната си партия, ти няма по какъв начин да обединиш към себе си, даже и тези, които не харесват Българска социалистическа партия в името на това в страната да има промяна”, счита Добрев.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Николай Киров Източник: политика .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Над една пета от българите заявяват, че нямат спестявания  1 Вижте по какъв начин може да си разсрочите заема поради рецесията  1 Кандидатстваме за чакалнята на Еврозонота до края на април  1 Всичко за COVID-19 в един уебсайт --> Пaрите ни  Над една пета от българите заявяват, че нямат спестявания Над една пета от българите заявяват, че нямат спестявания  Вижте по какъв начин може да си разсрочите заема поради рецесията Вижте по какъв начин може да си разсрочите заема поради рецесията  Кандидатстваме за чакалнята на Еврозонота до края на април Кандидатстваме за чакалнята на Еврозонота до края на април  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Трагедията в Италия не е инцидентна. Защо - Теми в развиване | Vesti.bg Трагедията в Италия не е инцидентна. Защо - Теми в развиване | Vesti.bg  107-годишна жена се излекува от COVID-19 107-годишна жена се излекува от COVID-19  Откриха 50 метров див звяр на дъното на океана Откриха 50 метров див звяр на дъното на океана  Кристалина Георгиева: Пандемията ще провокира най-тежката криза от Голямата меланхолия Кристалина Георгиева: Пандемията ще провокира най-тежката криза от Голямата меланхолия Последни  Добрев: Радев има право на рецензия, само че е време за разговор Добрев: Радев има право на рецензия, само че е време за разговор  Зоните за паркиране в София - безвъзмездни до 20 април Зоните за паркиране в София - безвъзмездни до 20 април  Йоан Матев преди едно от правосъдните съвещания по делото Подсъдимият за ликвидиране Йоан Матев излиза от ареста  Коронавирус в България-вече 635 инфектирани и 25 умряли Коронавирус в България-вече 635 инфектирани и 25 умряли  Адаптация – лекарството на бизнеса против COVID-19
Създадено за Зора
Адаптация – лекарството на бизнеса против COVID-19  <p><strong>Тренирате</strong> у дома по време на <strong>изолацията</strong>? Ето <strong>5 грешки</strong>, които да <strong>не</strong> <strong>допускате</strong></p> Тренирате у дома по време на изолацията? Ето 5 неточности...  Пациенти, възстановили се от COVID-19, още веднъж с позитивна проба Пациенти, възстановили се от COVID-19, още веднъж с...  Полезните свойства на билката, която назовават Полезните свойства на билката, която назовават " самун на...  Асена Стоименова Обвинение и гаранция 20 хиляди лева към шефа на...  Проучване: COVID-19 промени настройките на обществото Проучване: COVID-19 промени настройките на обществото  " Радва ме заран да отворя очи и да направя нещо положително...  Министерство на вътрешните работи: Чувствителен спад на престъпността, 24 000 под карантина Министерство на вътрешните работи: Чувствителен спад на престъпността, 24 000 под...  Рокади в връзките сред героите в Рокади в връзките сред героите в " Ягодова луна "  Защо се усещаме по-изморени по време на карантината Защо се усещаме по-изморени по време на карантината  Драконовски ограничения против ковид на пазарите в София Драконовски ограничения против ковид на пазарите в София  Mercedes-Benz GLC и GLC Coupe на поточната линия в Бремен. Mercedes и Audi ще рестартират производството в Европа  <p><strong>Модните грешки</strong>, които ни карат да <strong>изглеждаме зле</strong></p> Модните неточности, които ни карат да изглеждаме зле  Ердоган отхвърля препоръките против ковид в Турция Ердоган отхвърля препоръките против ковид в Турция  Българска национална банка Българска народна банка утвърди реда за мораториуми върху заплащанията по...  Бойко Борисов Борисов: Кандидастваме в еврозоната до края на април Всичко от през днешния ден Виц на деня Младеж се обажда по телефона вкъщи... Вдигнала баба му: - Бабо, я виж работи ли рутера? - Че работи ли, знам ли чадо... -… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  81-годишен дядо подари пенсията си за лекарите във Видин 81-годишен дядо подари пенсията си за лекарите във Видин  В Турция коронавирусът излиза отвън надзор В Турция коронавирусът излиза отвън надзор  Почина огромният български артист Вълчо Камарашев Почина огромният български артист Вълчо Камарашев  Проф. Йонко Мермерски патентова бърз тест за covid-19 Проф. Йонко Мермерски патентова бърз тест за covid-19  Жена, инфектирана с COVID-19: Приятелите ми даже не желаеха да приказваме по телефона Жена, инфектирана с COVID-19: Приятелите ми даже не желаеха да приказваме по телефона  Екстремният фотограф Ивайло Дончев: Вдъхновява ме свободата, адреналинът и възприятието да се усещаш жив Водещи вести  Коронавирус в България-вече 635 инфектирани и 25 умряли Коронавирус в България-вече 635 инфектирани и 25 умряли  Бойко Борисов Борисов: Кандидастваме в еврозоната до края на април  44-годишна жена е умряла в Сливен след затруднения от COVID-19 44-годишна жена е умряла в Сливен след затруднения от COVID-19  Асена Стоименова Прокуратурата упрекна шефа на Българския фармацевтичен съюз проф. Асена Стоименова, тя е с гаранция 20 хиляди лв.  Йоан Матев преди едно от правосъдните съвещания по делото Подсъдимият за ликвидиране Йоан Матев излиза от ареста  Пациенти, възстановили се от COVID-19, още веднъж с позитивна проба Пациенти, възстановили се от COVID-19, още веднъж с позитивна проба  Ердоган отхвърля препоръките против ковид в Турция Ердоган отхвърля препоръките против ковид в Турция  Полезните свойства на билката, която назовават Полезните свойства на билката, която назовават " самун на сърцето "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР