България днес съобщава чудесна новина за Сашка Васева.Сашка отвори очи,

...
България днес съобщава чудесна новина за Сашка Васева.Сашка отвори очи,
Коментари Харесай

Чудото със Сашка Васева се случи

България през днешния ден оповестява чудесна вест за Сашка Васева.

" Сашка отвори очи, като й заговориха децата. Много мъчно, само че ги пуснаха при нея и тя ги разпозна. Няма такова благополучие, да ви кажа. В момента тя е добре и се надявам да се възвръща. Връща постепенно и постепенно неща, които й описваме, дава отговор и със притискане на ръце. Не знам, само че несъмнено това е знамение. " Това показа брачният партньор на певицата Сашка Васева - Христо Бакърджиев, съобщи. Той посочи, че певицата към този момент е почнала да движи ръце и крайници, както и да се храни с течна храна. " Това до неотдавна не беше допустимо, беше на системи, само че стартира подобряването ", посочи Бакърджиев.

Попфолк легендата претърпя две интервенции и посрещна Коледа в болница в Германия. " Предстои да я изпишат тези дни, само че възобновяване ще бъде тук, не знам дали би трябвало да рискуваме, като се върнем незабавно в България ", сподели мъжът на Сашка. Самият той не бърза да се отпуска, защото най-трудното след интервенцията е тя деликатно да се " връща към живота ".

" Сега не го мислим доста това, само че е значимо, защото инфекциите са доста, да не приказваме, че и сега има пандемия - този ковид и от него би трябвало да я пазим, по тази причина не считам, че скоро ще си дойдем в България ", споделя Бакърджиев.

Продължение в 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР