България Дариткова: Радев се опитва да предизвика политическа криза Не

...
България Дариткова: Радев се опитва да предизвика политическа криза Не
Коментари Харесай

Дариткова: Радев се опитва да предизвика политическа криза

България Дариткова: Радев се пробва да провокира политическа рецесия Не съм съгласна с нито един от упреците на президента, означи ръководителят на ПГ на ГЕРБ  Василена Василева 5 февруари 2020, 09:19  Дариткова: Радев се пробва да провокира политическа рецесия
Дариткова: Радев се пробва да провокира политическа рецесия
 Смъртносният вирус взе близо 500 жертви, по какъв начин да се предпазим
Смъртносният вирус взе близо 500 жертви, по какъв начин да се предпазим
 Защо Радев
Защо Радев " сне доверие " от Борисов?
 Опасно време и снежни виелици в цялата страна
Опасно време и снежни виелици в цялата страна
 Пожар в предпазената околност Калимок край Тутракан
Пожар в предпазената околност Калимок край Тутракан
 Гешев: Това е единствено началото, очаквайте продължение
Гешев: Това е единствено началото, очаквайте продължение
 РИОСВ-Перник влезе във компанията, чийто склад се възпламени под
РИОСВ-Перник влезе във компанията, чийто склад се възпламени под " Струма "
 Ново следствие против Васил Божков за убийства и изнасилвания
Ново следствие против Васил Божков за убийства и изнасилвания

е одобрявам нито един от упреците, отправени от президента Румен Радев. Това е предумишлено търсене на политическа крииза. Условия за такава обаче не съществуват.

Правителството е устойчиво.

По думите ѝ, доказателство за това бил провалилият се избор на съмнение на Българска социалистическа партия. Това разяснява в студиото на "Здравей, България " ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.

Защо Радев "сне доверие " от Борисов?

Коментарът ѝ идва във връзка формалното изказване на президента, в което той съобщи, че "снема доверие от държавното управление, което не работи в полза на българските жители ".

"Днес мненията ще бъдат главно към Конституцията. Тя би трябвало да се познава и да се цитира неведнъж. Президентът въплъщава единството на нацията съгласно Конституцията. Според Член 1 цялата власт произтича от народа и никоя персона не може да присвоява упражняването на националния суверенитет ", означи тя.

Радев: Официално смъквам доверие от държавното управление

"В рамките на три години ръководство на този кабинет в никакъв случай не сме усещали поддръжка от президента. Такава не е имало и за Народното събрание. Имаме 19 пъти несъгласие, наложено на законите. Факт е, че в последните шест месеца няма такова. Все отново, въпреки и не публично декларирано, неподкрепата на президента е била факт, което не ни е пречило да осъществяваме програмата си ", добави Дариткова пред NOVA.

"Въпросът е за какво тъкмо в този момент? За нас това е необяснимото. Защо президентът избра тъкмо този миг. Наистина може да се размишлява по този въпрос. От една страна вотът на съмнение се провали, имаме задоволително парламентарно болшинство. Тоест няма условия за парламентарна рецесия и неподкрепа на кабинета ", уточни тя.

Дариткова означи, че обстановката за България се развива добре.

"Ние сме на прага на встъпване в чакалнята на Еврозоната. Нещо, което приказва за икономическа и финансова непоклатимост. Ако всички партии имат консенсус, чака се президентът също да бъде замесен в тази концепция. Би следвало той да бъде в поддръжка на това изпитание на България. Разтроена съм от некомпетентното му изявление – няма нищо, което е прокарано тихомълком. Има ясни договаряния с Европейската централна банка ", безапелационна бе Дариткова.

Борисов отговори за Радев: Съжалявам, че си е изпуснал нервите

"Имаше основано известно напрежение, във връзка оферти, които се обясни, че са по отношение на нужни промени в закона. Това завърши с решение на Народното събрание, признато от съвсем всички парламентарни групи. Президентът би трябвало да се е срещнал с него ", добави тя.

Председателят на ПГ на ГЕРБ съобщи, че тематиката за доверието била доста сериозна. Президентската институция предполагала, че би трябвало да бъде справедливо доверието на целия народ, освен подкрепилите президента по време на изборите.

Вреда или политическа поръчка е обръщението на Радев

"Това би увенчало един сполучлив президентски мандат. В случая виждаме ясно разграничение на позицията "Който е с мен и ме последва, той пази честността, всички останали са нечестни ". Тази част от изявлението на президента най-вече натъжи всички останали хора, подкрепили сегашното ръководство ", безапелационна бе Даниела Дариткова.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Василена Василева Източник: дариткова борисов радев .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Ще се вдигнат ли лихвите по заеми и влогове  1 Вижте по кое време пускат третата линия на метрото  1 Предлагат развалени храни в ски курортите  1 Правителството тегли нов дълг --> Пaрите ни  Ще се вдигнат ли лихвите по заеми и влогове Ще се вдигнат ли лихвите по заеми и влогове  Вижте по кое време пускат третата линия на метрото Вижте по кое време пускат третата линия на метрото  Предлагат развалени храни в ски курортите Предлагат развалени храни в ски курортите  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Експерти: Вирусът от Китай не е основан изкуствено Експерти: Вирусът от Китай не е основан изкуствено  Довечера зимата се връща, до 20 градуса и плевел вятър през днешния ден Довечера зимата се връща, до 20 градуса и плевел вятър през днешния ден  <br> наближват. Вижте прогнозите за огромните спечелили <br>
наближват. Вижте прогнозите за огромните спечелили
 <br> Цитати от Жак Превер, които ще ви накарат да се влюбите <br>
Цитати от Жак Превер, които ще ви накарат да се влюбите
Последни  Даниела Дариткова Дариткова: Радев се пробва да провокира политическа...  <p><span style= Джъстин Бийбър разкрива мрачни детайлности за предишното...  <p>Смъртносният вирус взе близо 500 жертви, по какъв начин да се предпазим</p> Смъртносният вирус взе близо 500 жертви, по какъв начин да се...  Защо Радев Защо Радев " сне доверие " от Борисов?  Доналд Тръмп Тръмп отхвърли да се ръкува с Пелоси, тя скъса речта му  <p>Опасно време и снежни виелици в цялата страна</p> Опасно време и снежни виелици в цялата страна  <p><strong>Родопската теснолинейка</strong> в Топ 10 на <strong>&quot;Гардиън&quot;</strong></p> Родопската теснолинейка в Топ 10 на "Гардиън "  Чарли Чаплин на снимачната площадка на Последният глух филм на Чаплин  <p>И Сърбия не разрешава вноса на трошки в страната си</p> И Сърбия не разрешава вноса на трошки в страната си  <p><strong>Забавен хороскоп:</strong> Как се държат зодиите в киното?</p> Забавен хороскоп: Как се държат зодиите в киното?  <p><strong>На днешния ден</strong> честват всички с хубавите имена...</p> На днешния ден честват всички с хубавите имена...  Това беше най-горещият януари в историята Това беше най-горещият януари в историята  Пожар в предпазената околност Калимок край Тутракан Пожар в предпазената околност Калимок край Тутракан  река Марица Замърсиха с нефтопродукти река Марица  Бенямин Нетаняху Израел прави секрети срещи за доближаване с арабски страни  <p>Гешев: Това е единствено началото, очаквайте продължение&nbsp;</p> Гешев: Това е единствено началото, очаквайте продължение  РИОСВ-Перник влезе във компанията, чийто склад се възпламени под РИОСВ-Перник влезе във компанията, чийто склад се възпламени...  Еманюел Макрон Макрон: Приемането на България и Румъния в Европейски Съюз беше...  <p>Какво следва за <strong><span style= Какво следва за Нетинфо през 2020 година  Заловиха българин при грабеж на жилище в Австрия Заловиха българин при грабеж на жилище в Австрия Всичко от през днешния ден Виц на деня Пенсионери си приказват: - Бедна е днешната юноша, бедна... Вчера ги виждам - пет индивида една цигара пушат. Дънките им накъсани... Ама пък другояче изобщо… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Пълен поврат, след санкциите жителите на „ Кармен ” почистиха Пълен поврат, след санкциите жителите на „ Кармен ” почистиха  Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред  Има ли заплаха левът да се обезцени Има ли заплаха левът да се обезцени  Британският Шиндлер, който избави хиляди деца от газовите камери   Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Водещи вести  Доналд Тръмп Тръмп отхвърли да се ръкува с Пелоси, тя скъса речта му  Радев: Официално смъквам доверие от държавното управление Радев: Официално смъквам доверие от държавното управление  Еманюел Макрон Макрон: Приемането на България и Румъния в Европейски Съюз беше преждевременно  <p><strong>На днешния ден</strong> честват всички с хубавите имена...</p> На днешния ден честват всички с хубавите имена...  <p><span style= Джъстин Бийбър разкрива мрачни детайлности за предишното си  <p><strong>Родопската теснолинейка</strong> в Топ 10 на <strong>&quot;Гардиън&quot;</strong></p> Родопската теснолинейка в Топ 10 на " Гардиън "  <p>И Сърбия не разрешава вноса на трошки в страната си</p> И Сърбия не разрешава вноса на трошки в страната си

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР