България Да помогнем на Лора да оздравее След успешна операция

...
България Да помогнем на Лора да оздравее След успешна операция
Коментари Харесай

Да помогнем на Лора да оздравее

България Да помогнем на Лора да оздравее След сполучлива интервенция следва нов стадий на лекуване, за който фамилията още веднъж търси поддръжка 20 ноември 2019, 12:06  Да помогнем на Лора да оздравее
Да помогнем на Лора да оздравее
 Борисов: Незабавно премахване на шефовете на трите лечебни заведения, гледали детето по какъв начин умира
Борисов: Незабавно премахване на шефовете на трите лечебни заведения, гледали детето по какъв начин умира
 Измамени българи: Вместо хотел, потресаващи условия, най-после - желаят им пари
Измамени българи: Вместо хотел, потресаващи условия, най-после - желаят им пари
 С номинацията на Цацаров - напън ли е към Радев
С номинацията на Цацаров - напън ли е към Радев
 Взрив на газова бутилка раздруса квартал в Добрич
Взрив на газова бутилка раздруса квартал в Добрич
 Причината за хранителното отравяне в Ямболско
Причината за хранителното отравяне в Ямболско
 Мъгли, вятър, дъжд над страната, тук-там и сняг
Мъгли, вятър, дъжд над страната, тук-там и сняг
 Перник излиза на митинг
Перник излиза на митинг

„ Мили хора, още веднъж стигнахме досега, в който би трябвало да се обърнем към вас и още веднъж да ви помолим да подкрепите благото ни детенце в нелекия път, който ѝ предстои”. Така се обърнаха родителите на дребната Лора от Русе към всеки, който може да помогне.

Лора се възвръща сполучливо след първата интервенция за удължение на крачето. Предстои нов стадий на лекуване, за което фамилията още веднъж търси поддръжка.

Историята на детето с рядка диагноза трогна хиляди българи. Лори е родена с недостиг на бедрената кост - случай, какъвто се среща един път на 250 000 раждания. Затова едното ѝ краче към този момент е с 10 см по-късо от другото. Миналата година родителите на Лори съумяха посредством дарителски акции да съберат 200 000 $ за интервенция в Съединени американски щати. Единственият експерт в света доктор Пейли от Флорида, който се е заел със случая, е дал огромна вяра на фамилията, че след няколко курса на лекуване момиченцето ще се оправи

„ Операцията надмина упованията ни и като процедура, и най-много като възобновяване, Лора се оправи прекрасно”, сподели Ралица - майка на Лора.

И първите резултати са налице. Рентгеновите фотоси демонстрират, че вграденият имплант оказва помощ към него да се оформя кост.

„ Стартираме акция още веднъж за набиране на непостижима, невероятна сума от 230 000 $. Толкова коства идващият стадий от лекуването на Лора, който включва две интервенции. Първа интервенция за слагане на импланти за удължение на крачето и към 30 000 $ ще коства физиотерапията, която ще бъде ежедневна в продължение на 4 месеца”, сподели още майката на Лора.

Както и при първата интервенция, по този начин и в този момент фамилията още веднъж търси помощ за финансиране на интервенцията и рехабилитацията на детето си, тъй като не може да разчита на поддръжка от страната.

„ Документите ни стоят към този момент пети месец. Никакъв отговор - нито отвод, нито позитивен. От два месеца се пробвам да се добера до някаква информация, само че просто съм прехвърляна от номер на номер”, сподели още Ралица.

Другите разноски за път и престой във Флорида, както и преди, поемат сами. „ Сумата за интервенцията е задоволително огромна, с цел да събираме и пари и за пътя, и за това. За пътя и за престоя към момента можем да се оправим със сумата”, сподели Петър-баща на Лора.

За първата интервенция на Лора родителите не получиха помощ от тогавашния Фонд за лекуване на деца в чужбина. Заведоха дело и го завоюваха, само че се оказало, че пари за минала към този момент интервенция няма по какъв начин да получат. Затова в този момент, близо година преди идната интервенция, се отхвърлят да чакат с месеци отговора на Здравната каса. За Лори се събират пари и посредством DMS номер.

Дарения може да извършите на следната дарителска сметка:
BG16UNCR70001523280410 в лв. BG27UNCR70001523280406 в щатски долари УниКредит Булбанк Титуляр: Лора Петрова Ангелова

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Дават по 40 лева за Коледа на най-бедните пенсионери  1 Как мамят с оферта за работа в Холандия  1 С какъв брой на месец разполагат бедните сърби  1 До 400% по-скъпа „ Гражданска “ за водачи извършители --> Пaрите ни  Дават по 40 лева за Коледа на най-бедните пенсионери Дават по 40 лева за Коледа на най-бедните пенсионери  Как мамят с оферта за работа в Холандия Как мамят с оферта за работа в Холандия  С какъв брой на месец разполагат бедните сърби С какъв брой на месец разполагат бедните сърби  До 400% по-скъпа „ Гражданска “ за водачи извършители До 400% по-скъпа „ Гражданска “ за водачи извършители Не пропускай  <br> Лекар: Никой на мен не ми сподели, че детето е било в болница „ Лозенец <br>
Лекар: Никой на мен не ми сподели, че детето е било в болница „ Лозенец
 <br> <strong> Безценните препоръки </strong> на един японски лекар, доживял до <strong> 105 година </strong> <br>
Безценните препоръки на един японски лекар, доживял до 105 година
 <br> Как <strong> наподобяват през днешния ден </strong> обичаните ни <strong> артисти от 90-те </strong> <br>
Как наподобяват през днешния ден обичаните ни артисти от 90-те
 <br> Деси Цонева показа <strong> доста горещи </strong> фотоси <br>
Деси Цонева показа доста горещи фотоси
Последни  Да помогнем на Лора да оздравее Да помогнем на Лора да оздравее  <p><strong>19 години обич:</strong> Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас</p> 19 години обич: Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас  Тим Кук, изпълнителен шеф на Apple Тим Кук счита, че потребителите са излъгани  Хърватия влиза в борбата за Фолксваген Хърватия влиза в борбата за Фолксваген  <p>Нова <strong>надежда </strong>за едно от най-<strong>застрашените влечуги</strong> в света&nbsp;</p> Нова вяра за едно от най-застрашените влечуги в...  Лекари получиха по 3 година за ТЕЛК против пари Лекари получиха по 3 година за ТЕЛК против пари  Бойко Борисов Незабавно премахване на шефовете на трите лечебни заведения...  Най-важният мускул в тялото ни има потребност от магнезий
Създадено за Biolectra
Най-важният мускул в тялото ни има потребност от магнезий  Убиха сина на някогашен немски президент по време на лекция Убиха сина на някогашен немски президент по време на...  Валери Симеонов Валери Симеонов е новият зам.-председател на Народно събрание  Измамени българи: Вместо хотел, потресаващи условия, най-после - желаят им пари Измамени българи: Вместо хотел, потресаващи условия...  <p><strong>&bdquo;Бях слаба, само че нещастна&rdquo;. </strong>Дамите, които са по-щастливи с повече килограми</p> „ Бях слаба, само че нещастна”. Дамите, които са...  <p>Обрат в &bdquo;Игри на волята&ldquo;<span style=
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР