България Блок Кармен: С помощта на бога ще изхвърлим боклука

...
България Блок Кармен: С помощта на бога ще изхвърлим боклука
Коментари Харесай

Блок „Кармен”: С помощта на бога ще изхвърлим боклука

България Блок „ Кармен ”: С помощта на бога ще изхвърлим боклука Какво става в скандалния блок „ Кармен ”, откакто полицията връчи фишове за санкции на жителите му  Николай Киров 23 януари 2020, 11:30  Блок „ Кармен ”: С помощта на бога ще изхвърлим боклука
Блок „ Кармен ”: С помощта на бога ще изхвърлим боклука
 Има ли риск да избухне зараза от хепатит в Перник
Има ли риск да избухне зараза от хепатит в Перник
 Автобус, минус 5 градуса, вратата се държи с колан
Автобус, минус 5 градуса, вратата се държи с колан
 Пожар в Драгоманското тресавище
Пожар в Драгоманското тресавище
 Слънчево, само че студено в четвъртък
Слънчево, само че студено в четвъртък
 Последните години на Народна република България: дали и през днешния ден не е същото?
Последните години на Народна република България: дали и през днешния ден не е същото?
 Румен Радев изиска помощ от Израел за водната рецесия
Румен Радев изиска помощ от Израел за водната рецесия
 Съдът: Мандатът на кмета на Благоевград би трябвало да бъде преустановен
Съдът: Мандатът на кмета на Благоевград би трябвало да бъде преустановен

„ Да, ще платим. Не спорим за това, това си е по принцип, по закон. Боклуците ще изчезнат. Ще си понесем последствията”, съобщи пред NOVA жител на скандално известния ромски блок „ Кармен” в Казанлък.

„ Както си е било, по този начин си и остава боклукът по същия метод. Но благодарение на бога ще го изхвърлим. Ще даваме всичко от нас това освен това да не се повтаря”, твърди Асен, за блока, заобиколен от бунище.

Без вода, тоалетна, баня... Роми си подвигнаха лагер до сладкарски завод

„ Това се очакваше да се случи”, показва Димитър Банев, различен от локалните поданици. „ Но въпреки всичко това е законът. Ние не можем да бъдем против закона. Мисля, че всички към този момент ще постъпва вярно – като жители на страната. Хаос има, тъй като хората страдат или от незнание, или от безнаказаност и това мисля, че ще сложи нещата в ред, с цел да можем всички да знаем, че би трябвало всички да работим и това да бъде почистено”.

Тези мнения идват, откакто полиция влезе в блока в сряда, с цел да връчи на живеещите в него санкции за изхвърления от тях отпадък.

Френски кмет подрежда на румънски и български

Според Даниела Коева, зам. кмет на Казанлък, в случай че глобата не бъде заплатена непринудено, общината ще употребява всички законови ограничения това обвързване да бъде събрано.

Нещо повече, налагането на тези наказания няма да бъде еднократна мярка. Мерките ще бъдат систематични до решение на казуса.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Николай Киров Източник: Казанлък .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Дават до 1200 лв. на висшисти да се върнат в България  1 Може да удължат периода за прекачване на втората пенсия в Национален осигурителен институт  1 Защо над 70% от розовото ни масло стои непродадено  1 Спират издаването на ПИК за ден --> Пaрите ни  Дават до 1200 лв. на висшисти да се върнат в България Дават до 1200 лв. на висшисти да се върнат в България  Може да удължат периода за прекачване на втората пенсия в Национален осигурителен институт Може да удължат периода за прекачване на втората пенсия в Национален осигурителен институт  Защо над 70% от розовото ни масло стои непродадено Защо над 70% от розовото ни масло стои непродадено  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Завеждат иск за 380 млн. лева против Арабаджиеви Завеждат иск за 380 млн. лева против Арабаджиеви  <br> " />
" Искаше ми се тази фотография да не беше правена "
 <br> <strong> Рускиня </strong> е двойничка на <strong> Анджелина Джоли </strong>. Вижте я <br>
Рускиня е двойничка на Анджелина Джоли . Вижте я
 <br> <strong> 7-те изгоди </strong> за здравето от <strong> ходенето </strong> пешком през зимата <br>
7-те изгоди за здравето от ходенето пешком през зимата
Последни  Блок „ Кармен ”: С помощта на бога ще изхвърлим боклука Блок „ Кармен ”: С помощта на бога ще изхвърлим боклука  Бойко Борисов Борисов за бандитите в Ролс-Ройс и хазартния бизнес  Парламентът на Венецуела Разследване: Корумпирани венецуелски политици скрито в...  <p>Защо <strong>барабанистът </strong>на &quot;Аеросмит&quot; <strong>съди </strong>групата&nbsp;</p> Защо барабанистът на "Аеросмит " съди...  Медийната независимост. Кой дърпа конците Медийната независимост. Кой дърпа конците  Има ли риск да избухне зараза от хепатит в Перник Има ли риск да избухне зараза от хепатит в Перник  <p><strong>Грузинското семейство</strong>, което дефинират за<strong> &quot;най-красивото&quot;</strong></p> Грузинското семейство, което дефинират за...  <p>Най-добрите <strong><span style= Най-добрите Instagram предписания  <p><strong>Учените</strong>, които са лежали в <strong>затвора</strong></p> Учените, които са лежали в пандиза  <p>Нова заплаха в Австралия &ndash; смъртоносни паяци</p> Нова заплаха в Австралия – смъртоносни паяци  Автобус, минус 5 градуса, вратата се държи с колан Автобус, минус 5 градуса, вратата се държи с колан  <p>СЗО: Без изключително състояние поради вируса в Китай</p> СЗО: Без изключително състояние поради вируса в Китай  <p>Пожар в Драгоманското блато</p> Пожар в Драгоманското тресавище  <p>Слънчево, само че студено в четвъртък</p> Слънчево, само че студено в четвъртък  <p>След нейното <strong>откритие </strong>тази болест към този момент не е<strong> смъртна присъда</strong></p> След нейното изобретение тази болест към този момент не е смъртна...  Илон Мъск желае да засели 1 милион души на Марс Илон Мъск желае да засели 1 милион души на Марс  Карлос Гон по време на конференцията на Renault-Nissan на 5 януари 2017 година в Лас Вегас. Карлос Гон предсказва банкрут на Nissan  Чиста вода Това ли е бъдещето: момиче изобрети технология за...  <p>Зодиакалните двойки, които <strong>рядко се карат</strong></p> Зодиакалните двойки, които рядко се карат  Макрон подвигна скандал на служители на реда в Йерусалим Макрон подвигна скандал на служители на реда в Йерусалим Всичко от през днешния ден Виц на деня - Излизам от кръчмата и гледама надпис на фитнеса насреща " Ти можеш повече ".. - И ти? - Върнах се и ударих ощ три ракии... Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Кирил Петков: Българинът, който откри потребна бактерия в бяло кокиче  Актьор в Съединени американски щати и модел в Азия - Мони Демиров  Фънки: Любимият ми десерт е карамелизирана луканка с мандарини  Какви са изгодите от медитацията (ВИДЕО)  След Брекзит Англия се готви за Мегзит  Българи сътвориха вълшебна багра, която трансформира всяка стена в бяла дъска Водещи вести  Бойко Борисов Бойко Борисов за бандитите в Ролс-Ройс и хазартния бизнес  Парламентът на Венецуела Разследване: Корумпирани венецуелски политици скрито в България  <p>Нова заплаха в Австралия &ndash; смъртоносни паяци</p> Нова заплаха в Австралия – смъртоносни паяци  Медийната независимост. Кой дърпа конците Медийната независимост. Кой дърпа конците  <p>СЗО: Без изключително състояние поради вируса в Китай</p> СЗО: Без изключително състояние поради вируса в Китай  Чиста вода Това ли е бъдещето: момиче изобрети технология за проучване на водата  <p>След нейното <strong>откритие </strong>тази болест към този момент не е<strong> смъртна присъда</strong></p> След нейното изобретение тази болест към този момент не е смъртна присъда  <p><strong>Грузинското семейство</strong>, което дефинират за<strong> &quot;най-красивото&quot;</strong></p> Грузинското семейство, което дефинират за " най-красивото " в страната  <p>Зодиакалните двойки, които <strong>рядко се карат</strong></p> 8 зодиакални двойки, които рядко се карат  <p>Защо <strong>барабанистът </strong>на &quot;Аеросмит&quot; <strong>съди </strong>групата&nbsp;</p> Защо барабанистът на " Аеросмит " съди групата  <p>Най-добрите <strong><span style= Най-добрите Instagram рецепти
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР