България без шанс срещу Италия в София Със сигурност очаквахме

...
България без шанс срещу Италия в София Със сигурност очаквахме
Коментари Харесай

Петя Баракова: Оставането в Лигата на Нациите е много важно за нас

 България без късмет против Италия в София България без късмет против Италия в София
" Със сигурност чакахме мощно показване от Италия, поради класата им, само че искахме да дадем най-хубавото. Не са ни изненадали. Имат много имена, положителни състезателки. Не мога да кажа друго, като се изключи че се борихме много. Имахме неприятни и хубави моменти, само че дадохме всичко от себе си в този мач. И те имат млади, само че от много време са дружно. Ние също имаме млади и доста перспективни девойки, израстваме във всеки мач. Много съм удовлетворена от младите девойки и се веселя, че им се дава игрово време ", разяснява Баракова.
 Лоренцо Мичели: Нашият мач е на следващия ден против Полша! Трябва да сме подготвени и безпределно стимулирани Лоренцо Мичели: Нашият мач е на следващия ден против Полша! Трябва да сме подготвени и безпределно стимулирани
" Утре възможностите ни да победим са много огромни, в случай че си покажем нашата игра. Да останем в Лигата на нациите е доста значимо. Ние заслужаваме да се борим с най-хубавите, тъй като не сме надалеч от тях и мястото ни е тъкмо при тях ", сподели още разпределителката на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР