България беше приета в ЕС с ясни обещания, а сега

...
България беше приета в ЕС с ясни обещания, а сега
Коментари Харесай

Българите бяха измамени: Чужди медии за Борисов и протестите

" България беше призната в Европейски Съюз с ясни обещания, а в този момент се оказва, че българските жители са били излъгани. Тези неща са неприемливи ", споделя немски народен представител пред авторитетното сп. " Политико ", представено от дойче веле в сряда.

Българската редакция на немската медия отделя внимание и на други изявления, отдадени на България, премиера Борисов и митингите.

" В продължение на години България заобикаля строгостта, с която Европейски Съюз се отнася към Полша и Унгария - с помощта на това, че Борисов не води идеологически войни против Брюксел и на европейска сцена постоянно е подготвен да показва преданост към Меркел и към Европейската национална партия. Но умеенето му да заобикаля интернационална рецензия към този момент чезне. А рецесията в България даже стартира да провокира паника в редовете на християндемократите на Меркел, които дълго се смятаха измежду поддръжниците и създателите на Борисовата партия ГЕРБ ", показва в разбора си " Политико ".

Изданието цитира Гюнтер Крихбаум от ХДС, ръководител на Комисията по европейските въпроси в Бундестага.

" За мен е ясно, че би трябвало да приказваме съществено с държавното управление на Бойко Борисов, без никакви " обаче " и " в случай че ". (…) Тези неща са неприемливи. България беше призната в Европейски Съюз въз основа на ясни обещания и упования, а в този момент се оказва, че българските жители са били излъгани за плодовете, които могат да чакат от участието в Европейски Съюз ", споделя Крихбаум.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР