България Банев остава в ареста, иска разпит на Бойко Борисов

...
България Банев остава в ареста, иска разпит на Бойко Борисов
Коментари Харесай

Банев остава в ареста, иска разпит на Бойко Борисов

България Банев остава в ареста, желае разпит на Бойко Борисов Адвокатът на Банев, Ивета Анадолска изиска от правосъдния състав да му разреши да даде изявление пред медиите, само че това му беше отказано  Николай Киров 21 октомври 2019, 16:23  Банев остава в ареста, желае разпит на Бойко Борисов
Банев остава в ареста, желае разпит на Бойко Борисов
 10 жертви в Чили, цената на билета подпали страната
10 жертви в Чили, цената на билета подпали страната
 DW: Кой живееше добре в Народна република България
DW: Кой живееше добре в Народна република България
 Борисов: С
Борисов: С " Балкански поток " и интерконектора с Гърция ще купуваме най-евтиния газ
 Непълнолетни мигранти изнасилиха дете от дом в София
Непълнолетни мигранти изнасилиха дете от дом в София
 Гуми менте заливат пазара
Гуми менте заливат пазара
 Съседски спор приключи с ликвидиране
Съседски спор приключи с ликвидиране
 Експерт: Не високата скорост, към този момент телефонът води до злополуките
Експерт: Не високата скорост, към този момент телефонът води до злополуките

пециализираният углавен съд остави в ареста Николай Банев, който изиска мярката му да бъде променена в по-лека.

Това искане беше отправено, откакто плануваните разпити на очевидци по делото бяха отсрочени поради неналичието на счетоводни документи, които да потвърдят изказванието на прокуратурата, че Банев не е заявил правилни суми от сдруженията „ Полимери “ и „ Партнърс комерс “ в интервала от април 2007 година до февруари 2013 година

Внесени са обвиняванията против Баневи, грози ги затвор от 1 до 10 година

Магистратите почетоха настояването на отбраната да бъдат присъединени към делото, които сега са част от другото дело против Баневи, а точно за заграбване на средства, както и за пране на пари и държане на сума в огромни размери в Швейцарска банка.

Съдът изиска да се разкрие наличието на 27-те чувала, които са обект на второто дело и да се приложат всички данни и документи, с които разполага районно управление (на МВР) „ Девня” към настоящето дело.

Заради зародилите условия съдията отсрочи разпита на очевидците Анна Главинова, Виолета Бошкова, Милена Шопова и Венцислав Генов. Свидетелят Владимир Владимиров пък не се яви.

Адвокатът на Банев, Ивета Анадолска изиска от правосъдния състав да му разреши да даде изявление пред медиите, само че това му беше отказано.

ВИЖТЕ ДОМЪТ НА БАНЕВИ - ЛУКС, БИЖУТА, ОРЪЖИЕ
Домът на Николай и Евгения Баневи от вътрешната страна  баневи дом  баневи дом  баневи дом  баневи дом
Направи усещане, че сем. Баневи се пази от 10 юриста. Николай беше с четирима, измежду които и щерка му Мария. Евгения – също с толкоз, а майката на Банев, Мария – с двама.

В днешното съвещание съдът прегледа само настояването на Николай Банев да бъде пуснат под домакински арест, с цел да може да се грижи за брачната половинка и двете си малолетни деца.

Пред съда, Банев описа за неприятните условия в ареста и изясни, че на ден залагали по 20 клопки за мишки, и на сутринта те били цялостни.

Апелативният спецсъд отхвърли да пусне Банев

„ Мръсотията е страшна, няма топла вода. Идва зима, а в нито едно помещение няма радиатори “, разкри предприемачът и добави, че се къпе със студена вода и спи, обкръжен от хлебарки.

Той акцентира, че е неистина и изказванието, че води първокласен живот.

Банев съобщи, че за 50-ия си рожден ден през 2009 година получил приветствен адрес от премиера Бойко Борисов като значим и стратегически вложител.

„ Ще осъждам всички физически лица и институции, които реализираха тази принуда против мен, бизнеса и фамилията ми “, закани се той и добави, че в кориците на дело няма нито един документ, подписан от някой от тримата, който да ги уличава в закононарушение.

В умозаключение предприемачът изиска да бъдат разпитани като очевидци Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Трайчо Трайков.

Пред медиите брачната половинка на предприемача Евгения Банева не пожела да изясни какво е желал да каже брачният партньор ѝ.

„ Със сигурност ние ще желаяме да бъдат разпитани Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Трайчо Трайков, тъй като те са значими очевидци по делото. До тях са отправяни неведнъж тъжби и сигнали, по отношение на тревожната обстановка в разнообразни предприятия и най-много в „ Полимери “. Досега нямахме достъп до тези 27 чувала, само че съдията разреши тези материали да ни бъдат предоставени, с цел да имаме и ние достъп до една преписка, обвързвана с незаконното безучастие на институциите в продължение на много години и неглижиране на всички сигнали, които ние сме отправяли до министерство на стопанската система, до министър-председателя, до Цветан Цветанов като министър на вътрешните работи и други институции “, разяснява Банева и добави, че ще бъде направена нова тъжба до Министерството на правораздаването и инспектората към ведомството по отношение на изискванията, в които живеят арестантите в Софийския затвор.

Баневи са упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни закононарушения и пране на пари. Николай Банев е упрекнат като причинител на данъчните закононарушения, а брачната половинка му - като негов помощник. Обвиненията завариха фамилията в Ница в края на предходната година. Двамата бяха екстрадирани в София на 6 декември.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Николай Киров Източник: Баневи .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Вдигнаха наемите в София  1 Повредена банкнота или монета - къде мога да заменя?  1 Поискаха 19 000 лв. за стартиране на ток в нова къща  1 Как се вършат пари от остарели гуми? --> Пaрите ни  Вдигнаха наемите в София Вдигнаха наемите в София  Повредена банкнота или монета - къде мога да заменя? Повредена банкнота или монета - къде мога да заменя?  Поискаха 19 000 лв. за стартиране на ток в нова къща Поискаха 19 000 лв. за стартиране на ток в нова къща  Как се вършат пари от остарели гуми? Как се вършат пари от остарели гуми? Не пропускай  Един почина, четирима ранени при злополука в Златица Един почина, четирима ранени при злополука в Златица  Гръмотевични детонации, взривиха големи кранове в Съединени американски щати Гръмотевични детонации, взривиха големи кранове в Съединени американски щати  <br> <strong> Шест ефикасни решения </strong> против задържането на вода <br>
Шест ефикасни решения против задържането на вода
 <br> <strong> Кейт </strong> и облеклата, с които <strong> не чакахме да я забележим </strong> в Пакистан <br>
Кейт и облеклата, с които не чакахме да я забележим в Пакистан
Последни  Евгения Банева Банев остава в ареста, желае разпит на Бойко Борисов  Гери Малкоданска Чаровната Гери Малкоданска кръсти сина си (СНИМКА)  Волен Сидеров Волен Сидеров разгласи: подава оставка като народен представител  Извънредно студио в „ Игри на волята “ Извънредно студио в „ Игри на волята “  Mercedes-AMG C63 S Coupe Двулитров мотор за идващия Mercedes-AMG C63  70% от високорисковите водачи са санкционирани тази година 70% от високорисковите водачи са санкционирани тази година  10 жертви в Чили, цената на билета подпали страната 10 жертви в Чили, цената на билета подпали страната  <p>Малката сладка лъжкиня <span style= Малката сладка лъжкиня Шей Мичъл роди момиченце  <p>Кой живееше добре в&nbsp;<strong>Народна република България&nbsp;&nbsp;</strong></p> Кой живееше добре в Народна република...  <p>Ето какво ще ви се случи, в случай че <span style= Ето какво ще ви се случи, в случай че паднете в черна...  Термометър мой – зложелател мой!
Създадено за Шуслерови соли
Термометър мой – зложелател мой!  <p>Любомира Башева - изгряващата&nbsp;<span style= Любомира Башева - изгряващата звезда на...  Сателитът Solar Orbiter е към този момент изцяло подготвен Нов спътник ще се приближи до Слънцето, с цел да го изучи  Борисов: С Борисов: С " Балкански поток " и интерконектора с Гърция...  полиция Непълнолетни мигранти изнасилиха дете от дом в София  <p><strong>Внимание!</strong> Това са най-опасните пътища в света</p> Внимание! Това са най-опасните пътища в света  Джей Ло Джей Ло облече обилна сватбена рокля (СНИМКИ)  Гуми менте заливат пазара Гуми менте заливат пазара  Джок Полфрийман: Без тоалетна, а с кофа, корупция в пандизите Джок Полфрийман: Без тоалетна, а с кофа, корупция в...  <p>Вижте къде да <strong>пътувате съгласно характера си</strong></p> Вижте къде да пътувате съгласно характера си Всичко от през днешния ден Виц на деня Блондинка си кара по автомагистрала "Тракия " за Пловдив. Тъкмо предходна тунела "Траянови врата " и служител на реда я стопира. - Г-жо, за какво не включихте светлините в тунела!… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Никол Шерцингер сподели къщата си (ВИДЕО)  В гонене напразно - Ели Димитрова  Мафалда - внучката на Симеон Сакскобургготски, за която не знаете доста  Българска художничка рисува смешната страна на майчинството  Ричард Гиър и Силвестър Сталоун стигнали до пердах за принцеса Даяна  Тази билка няма равна: вижте свойствата ѝ Водещи вести  Горещо време, по кое време ще има захлаждане Горещо време, по кое време ще има захлаждане  Волен Сидеров Волен Сидеров разгласи: подава оставка като народен представител  Гери Малкоданска Чаровната Гери Малкоданска кръсти сина си (СНИМКА)  <p>5 <strong>високоенергийни</strong> места в <strong>България</strong>&nbsp;(СНИМКИ)</p> 5 високоенергийни места в България, които да посетите (СНИМКИ)  Извънредно студио в „ Игри на волята “ Извънредно студио в „ Игри на волята “  <p>Ето какво ще ви се случи, в случай че <span style= Ето какво ще ви се случи, в случай че паднете в черна дупка Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР