/България – /Православния/ Пудел с пачки на Посолството/Изненадващо, на 10

...
/България – /Православния/ Пудел с пачки на Посолството/Изненадващо, на 10
Коментари Харесай

Следете новините от Пекин и Москва

/България – /Православния/ Пудел с пачки на Посолството/

" Изненадващо, на 10 април, " Франс прес " съобщи:
" Съединени американски щати предизвестиха, че ще държат Китай виновен, в случай че Русия завоюва още територии в Украйна ! "

К акво се беше случило, до момента в който медиите ни бълваха 24/7 – следващия " Пудел с пачки " пари от роднната Контрабанда... Контрабанда, за която всички български баби знаят от десетилетия .. , а институциите, границата, службите и партиите /всичките/– под мъдрото управление на Посолства/та/, се " борят с Корупцията по високите етажи на властта "...

Ден преди този момент, колкото и " незабелязващи " да бяха западните  мейнстрийм медии, се състоя аудиенция на съветския външен министър Сергей Лавров в Пекин с исторически резултат. 

Посещението на Лавров в Пекин и срещите му с президента Си Дзинпин и външния министър Ван И , бяха Ф орума на ко й то , се оповест иха публично р ешения , които трансформират света:
“Пекин и Москва ще продължат да ускоряват стратегическото си съдействие на международната сцена и да си оказват сериозна взаимна поддръжка. Народната поддръжка е източник на напредък за Русия. Смятам, че под решителното управление на президента Путин съветският народ ще има ярко бъдеще ”, разяснява от своя страна китайският външен министър Ван И.
Русия и Китай ще работят за основаване на Евразийска система за сигурност, в която ще бъдат привлечени държави /на базата на БРИКС, ШОС и други интернационалните структури/, чиято теория за суверенитет, самостоятелен път на развиване и почитание към разликите са съмишлени
с тези на Пекин и Москва;

Двете страни ще подхващат общи дейности за секване на санкционния и финансов диктат на груповия Запад към други страни като форма на „ санкции “ за техни самостоятелни и суверенни решения.

Със сигурност срещите о линия ва т архитектурата на новия многополюсен международен ред , базовите правила – за нов вид партньорство, учредено на суверенитет, взаимно почитание на националните ползи, разликите и традициите, мирни начинания за световна помощ и търговия , нова Система за сигурност.

Пред очите ни се ражда многополюсният свят, който не робува на лицемерното и незаслужено единоначалие на Съединени американски щати, не робува на доларовия диктат, не приема, че Вашингтон, НАТО и " неолибералн ите им полезности " са „ краят на Историята “ в интернационалните връзки.

И това се случва на фона на регреса и рецесията на груповия Запад, на обезличаването на Европейския съюз и НАТО и превръщането им в гумен щемпел на волята на Вашингтон. На фона на задълбочаващите се рецесии в Европа, на фона на подмяната на изначалната същина на Европейския съюз, който от Съюз на национални страни за спокойно битие, се трансформира
в Съюз на войната против Русия ... А, европейските нации вместо разцвет и правдивост получават джендър идеология, КОВИД, русофобия и нападателно дрънчене на оръжия!

Упадъкът на Запада и преместването на центъра на световните събития на И зток , дава късмет на  идващия многополюсен свят . Видяхме по какъв начин рухнаха прокобите и Русия през днешния ден е по-силна, Китай е икономическа мощ № 1, а санкцион ер ите се „ простреляха в крайници “ и провокираха в страните си дълбоки стопански и обществени катаклизми.

Затова следете новините от Пекин и Москва – На Изток се твори бъдещето на света!

Източник: Сигурност

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед49669Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед21668Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед42987Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед34679Красимир Каракачанов: Съединени американски щати, водейки тази война против Русия и Китай, на процедура унищожиха ЕвропаАлтернативен Поглед75090Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед552308Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед181744Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед140556Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед125483Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед124133Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАвторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев22188Ще се състои ли скоро конференция за мир на великите силиРадко Ханджиев32390Европейците споделят НЕ на военните проекти на Еманюел МакронХристо Геор
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР