Българите ядат по-малко кайма и колбаси, а повече свинско. Това

...
Българите ядат по-малко кайма и колбаси, а повече свинско. Това
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: свинско, правосъдие и футбол

Българите ядат по-малко кайма и салами, а повече свинско. Това сочи статистика на Национален статистически институт, представена през днешния ден. В светлината на покачената консумация на месо - не излиза наяве за какво сме нещастна нация.

Като заговорихме за свинщиини - Лозан Панов попита в отворено писмо за две от тях. Не в колбасарницата - в правосъдната система.

Едно от най-любопитните четива за деня беше това на сътрудника Валентин Маринов - какво да чакаме от идния конгрес на БФС, по какъв начин са позиционирани силите и чия сянка действително зад кой претендент изниква.

В Русия на втория ден след погребението на Алексей Навални планините от цветя приказват, че може пък и хората да не са чак толкоз влюбени в Путин.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР