Българите в чужбина не могат да преиздадат сертификатите си заради

...
Българите в чужбина не могат да преиздадат сертификатите си заради
Коментари Харесай

Заради проблеми на сайта his.bg сънародниците ни в чужбина не могат да си преиздадат зелените сертификати

Българите в чужбина не могат да преиздадат документите си поради погрешно действие на уеб страницата his.bg . За това описа журналистът Миглена Ангелова, представена от Нова телевизия.

Ангелова отпътува за Германия в средата на декември с всички нужни документи. Малко след идването си поема към Франция, а при опит да обнови документа си, се сблъсква с проблем. Тогава стартира да търси разновидности по какъв начин да извади новия документ .

" Намерих приложения, телефони, пробвах се да се свържа с контактния център за коронавирус. Там дават отговор, че всички оператори са заети. Звъняла съм непрекъснато ", описа Ангелова.
 Депутатите отложиха тематиката за зеления документ за Народно събрание
Депутатите отложиха тематиката за зеления документ за Народно събрание

Темата ще мине първо през комисии и по-късно в зала

По думите й това не е изолиран случай. Един от познатите й се свързва с коронавирус центъра и му споделят, че достъпът на IP адреси зад граница е стеснен поради вероятни хакерски офанзиви. " Не можем да употребяваме правата си на имунизирани хора . Не мога да отида да си изпия кафето, а това ме докарва до бяс ", изясни прочувствено тя.

В позиция от Информационно обслужване потвърдиха, че са лимитирали достъпа поради злоумишлен трафик. Извършват се дейности за унищожаване на рестриктивните мерки. " Твоят ден " насочи питане по въпроса към министъра на електронното ръководство, само че от ведомството отхвърлиха да вземат отношение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР