Българите се женят все по-често. Според данните на НСИ броят

...
Българите се женят все по-често. Според данните на НСИ броят
Коментари Харесай

„Пещерска“ ракия дава по 5000 лева на три двойки за сватбата

Българите се женят все по-често. Според данните на Национален статистически институт броят на подписаните бракове през предходната година е рекорден. Регистрирани за 2017 са 28 593 юридически брака, което е с 1790 повече от миналата година. За последно взрив на подписани бракове е имало през 2005 година Създаването на семейство и отбелязването по обичаен метод с огромен празник е идеята, зад която застава и ракия „ Пещерска “. За трета година марката провежда състезанието „ Просто кажи „ Да “. Цифрите на искащите двойки да вземат участие също се усилват. В предните две издания са се присъединили общо 1223  двойки, а броят на всички участници доближава 10817 индивида. „ Много от двойките държат да запазят ритуала на българската женитба, само че срещат финансови усложнения да го създадат “, регистрират уредниците. Наградите в състезанието на „ Пещерска “ са по 5000 лева за три от двойките, както и гратис фото и видео снимане и алкохол за самата женитба. Конкурсът продължава до 5 август на особено създадената уебстраница www.justsayyes.bg.

Желаещите да вземат присъединяване се записват на уеб страницата на състезанието, а спечелите би трябвало да сключат брак до края на 2018. Двойките качват изложение за своята мечтана женитба, обща фотография, а в случай че имат и снимано видео, това им носи бонус точки. Съдържанието би трябвало да е автентично, с цел да е по-голям е шансът за нареждане измежду финалистите за огромната премия.

„ Вярваме в българското фамилията и точно желанието да запазим традициите ни стимулира да организираме третото издание на „ Просто кажи „ Да! “. В последните две години акцията се радваше на голям интерес и това ни кара да мислим, че доста от двойките държат да запазят ритуала на българската женитба, само че постоянно са лимитирани от финансови пречки. Затова желаеме да ги подкрепим. Щастливи сме, че „ Пещерска “ е намерила своето място при празнуването на обичайните български празници и се употребява отговор в специфичните моменти за всяко семейство. ”, разясняват от компанията-производител VP Brands International.

На уеб страницата www.justsayyes.bg могат да се записват и “сватбари “ – хора, които нямат проекти да се женят, само че желаят да наблюдават акцията, да поддържат някоя от кандидатстващите двойки и да вземат участие за седмичните награди. На лотариен принцип всяка седмица 10 от сватбарите ще получават бутилка „ Пещерска “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР