Българите по цял свят ще имат възможност за първи път

...
Българите по цял свят ще имат възможност за първи път
Коментари Харесай

Филмът "Възвишение" е онлайн от днес, българите от цял свят могат да го гледат легално

Българите по целия свят ще имат опция за първи път да гледат легално и във високо качество кино лентата на режисьора Виктор Божинов "Възвишение ". След забележителния триумф по кината продукцията ще бъде показана от през днешния ден в платформата на НетераТВ (neterra.tv), оповестяват от екипа.

"Възвишение " ще бъде наличен като спомагателна услуга на онлайн платформата, която дава опция феновете за първи път да се насладят легално на качествено българско модерно кино. Награденият за най-хубав балкански филм на 22-рия Международен "София филм фест " ще може да бъде платен или нает, без значение дали искащите да го гледат са клиенти на Нетера ТВ. Той ще бъде наличен и за фенове в България.

Филмът е с извънредно качество - на картината и на звука, и може да бъде гледан на разнообразни типове устройства. Новаторската онлайн платформа се стопира на "Възвишение ", тъй като заглавието покори сърцата на родните фенове и медии с превъзходната си постановка, актьорска игра и възприятие за комизъм.

Най-гледаният български филм за последните седем години е първият пълнометражен план на режисьора Виктор Божинов и е основан на едноименния разказ на Милен Русков. Филмът споделя за двама "полуреволюционери, полуразбойници " - Гичо (Александър Алексиев) и Асенчо (Стоян Дойчев), които през 1872 година вземат участие в Арабаконашкия грабеж на Димитър Общи (Филип Аврамов), след което търсят Левски, с цел да му предадат значимо писмо. Двамата се озовават захвърлени в природата, на трагикомично премеждие, изпълнено с интриги, измама и изменничества, което ги води до нагорнище, където истината не може да остане скрита.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР